Kurcze czyli jednak niekoniecznie z tym słodkim i mięsem musi wskazywać na dziewczynkę? Już myślałam, że i mnie będzie dziewczynka właśnie ale teraz już nie wiemLaski będzie chłopak![]()
reklama
LiliankaKornelka
Moderator
Właśnie wyszłam, długie badanie bo miałam skurcz i średnio się układał bobas. Dokładnie wszystko sprawdził, pokazywał uszy, małżowiny, wszystkie przepływy. No badanie idealne po prostu. No i na 95% chłopak
powiedział że nawet nerki wyglądają na chłopaka 
Gratulacje dobrych prenatalnych wieści

Ja właśnie jadę jutro i to przez pół Polski na wesele i też się zastanawiam jak przeżyjejak chcesz możemy się zamienić. Ja mam za dwa tygodnie, ale nie lubię takich impreztym bardziej teraz
![]()
Gratulacje dobrych wieściWłaśnie wyszłam, długie badanie bo miałam skurcz i średnio się układał bobas. Dokładnie wszystko sprawdził, pokazywał uszy, małżowiny, wszystkie przepływy. No badanie idealne po prostu. No i na 95% chłopakpowiedział że nawet nerki wyglądają na chłopaka
![]()
LiliankaKornelka
Moderator
lekarz genialny wręczSuper gratulacjeczy już są w stanie na 100 % określić ? Czy to ten lekarz taki dobry ?
![]()
A i zmiana daty porodu
A więc jednak jestem 13+4 dzisiaj i jeszcze nie przywitałam 2 trymestru
LiliankaKornelka
Moderator
A i jeszcze powiedział że jeśli chce robić jakieś dodatkowe badania to poleca tylko Panoramę bo mają najlepsze laboratoria i że przy chłopczyku warto bo na 60-70% jest w stanie stwierdzić lekką chorobę (nie pamiętam nazwy) która powoduje np niepłodność. Na to nie ma takich ogólnych badań ale wiedząc że jest takie ryzyko, od 4 miesiąca życia podaje się wtedy dziecku testosteron. Małą dawkę żeby rozwijał się zdrowo i nie miał tych problemów z płodnością w dorosłym życiu.
A więc zastanawiam się
A więc zastanawiam się
Hankaa
Fanka BB :)
Gratuluję cudownych wiadomości.A i jeszcze powiedział że jeśli chce robić jakieś dodatkowe badania to poleca tylko Panoramę bo mają najlepsze laboratoria i że przy chłopczyku warto bo na 60-70% jest w stanie stwierdzić lekką chorobę (nie pamiętam nazwy) która powoduje np niepłodność. Na to nie ma takich ogólnych badań ale wiedząc że jest takie ryzyko, od 4 miesiąca życia podaje się wtedy dziecku testosteron. Małą dawkę żeby rozwijał się zdrowo i nie miał tych problemów z płodnością w dorosłym życiu.
A więc zastanawiam się![]()
reklama
Hankaa
Fanka BB :)
Pieprzenie.. skąd niby takie wnioskiJa w ogole slyszalam, ze chlopcy z in vitro w przyszlosci na pewno beda miec problem z plodnoscia, nie wiem ile w tym prawdy