Kurcze czyli jednak niekoniecznie z tym słodkim i mięsem musi wskazywać na dziewczynkę? Już myślałam, że i mnie będzie dziewczynka właśnie ale teraz już nie wiemLaski będzie chłopak![]()

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Kurcze czyli jednak niekoniecznie z tym słodkim i mięsem musi wskazywać na dziewczynkę? Już myślałam, że i mnie będzie dziewczynka właśnie ale teraz już nie wiemLaski będzie chłopak![]()
Ja właśnie jadę jutro i to przez pół Polski na wesele i też się zastanawiam jak przeżyjejak chcesz możemy się zamienić. Ja mam za dwa tygodnie, ale nie lubię takich impreztym bardziej teraz
![]()
Gratulacje dobrych wieściWłaśnie wyszłam, długie badanie bo miałam skurcz i średnio się układał bobas. Dokładnie wszystko sprawdził, pokazywał uszy, małżowiny, wszystkie przepływy. No badanie idealne po prostu. No i na 95% chłopakpowiedział że nawet nerki wyglądają na chłopaka
![]()
lekarz genialny wręczSuper gratulacjeczy już są w stanie na 100 % określić ? Czy to ten lekarz taki dobry ?
![]()
Gratuluję cudownych wiadomości.A i jeszcze powiedział że jeśli chce robić jakieś dodatkowe badania to poleca tylko Panoramę bo mają najlepsze laboratoria i że przy chłopczyku warto bo na 60-70% jest w stanie stwierdzić lekką chorobę (nie pamiętam nazwy) która powoduje np niepłodność. Na to nie ma takich ogólnych badań ale wiedząc że jest takie ryzyko, od 4 miesiąca życia podaje się wtedy dziecku testosteron. Małą dawkę żeby rozwijał się zdrowo i nie miał tych problemów z płodnością w dorosłym życiu.
A więc zastanawiam się![]()
Pieprzenie.. skąd niby takie wnioskiJa w ogole slyszalam, ze chlopcy z in vitro w przyszlosci na pewno beda miec problem z plodnoscia, nie wiem ile w tym prawdy