reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Pogaduchy długoletnich i nowych starczek ♥️

reklama
Kupiłam paprykę na leczo... Ale poszłam do innego sklepu i było taniej to jeszcze dokupiłam. Teraz siedzę i kroje. Część pójdzie do mrożenia.

Taka do słoików zrobiłam kiedyś, jeszcze je mam. Nie wyszła zbyt dobra.

@LadyStrejser odpisze tu, żeby nie łamać regulaminu, progesteron się waha, nadal jest wysoki i dobry do utrzymania ciąży, ja na Twoim miejscu albo bym pojechała do szpitala, niech zrobią usg, możesz ściemnić że boli Cie brzuch i przy okazji że takie rzeczy się dzieją z betą, zostawić cię nie mogą na siłę, albo w poniedziałek beta, ale to znowu taki stan zawieszenia...

No to właśnie ja mam ten dziwny czas, u mnie dopiero 5+4 i nie mam ochoty z nikim gadać, uśmiechać się, mało tego...myślę po co mi to było 😏 chora głowa, bp przecież bardzo chcieliśmy...czekam na ten czas aż to minie, oby szybko!
Te stany mogą powracać 😬 moja głowa też miała swoje jazdy i jak patrzę teraz z perspektywy czasu, to ja nie wiem o co mi chodziło, o co były nie jeden płacz 🤷🏻‍♀️ te hormony...

Te stany mogą powracać 😬 moja głowa też miała swoje jazdy i jak patrzę teraz z perspektywy czasu, to ja nie wiem o co mi chodziło, o co były nie jeden płacz 🤷🏻‍♀️ te hormony...
Najgorsze jest to uczucie takiego myślenia, że w sumie po co ta ciąża, gdzie chwilę wcześniej wyczekiwałam jej bardzo....ja wiem, że to moja głowa teraz, ale niefajne uczucie, a gdzie tam do drugiego trymestru..

U nas zrobił się upał, 27 stopni 😳
Ale nie narzekam bo zawsze może być gorzej 🤣 przyjechaliśmy na działkę i chillujemy, dzisiaj mam winko truskawkowe 🤩
Wasze zdrowie Dziewczyny, mniej smutków, więcej radości i samego pozytywnego myślenia ❤️

U nas zrobił się upał, 27 stopni 😳
Ale nie narzekam bo zawsze może być gorzej 🤣 przyjechaliśmy na działkę i chillujemy, dzisiaj mam winko truskawkowe 🤩
Wasze zdrowie Dziewczyny, mniej smutków, więcej radości i samego pozytywnego myślenia ❤️
U nas też! Co prawda 25, ale gorąco 😄
Mam dziś dzień sam na sam z synkiem, więc były rowery, lody i pluskadelko 😊
20250802_143204.jpg

reklama
Do góry