reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Pogaduchy długoletnich i nowych starczek ♥️

No wlasnie nawet takie opinie mnie nie przekonuja :D w sensie mam wrazenie, ze to sie gdzies krawedz krzywo ulozy i sru leci bokiem 😂 a wychodzac gdzies chyba bym miala stresa jak podczas seksu bez zabezpieczen, gdzie nie chce sie zajsc w ciaze 😂

reklama
No wlasnie nawet takie opinie mnie nie przekonuja :D w sensie mam wrazenie, ze to sie gdzies krawedz krzywo ulozy i sru leci bokiem 😂 a wychodzac gdzies chyba bym miala stresa jak podczas seksu bez zabezpieczen, gdzie nie chce sie zajsc w ciaze 😂
Ja kupiłam do testow, bo często przeciekam w nocy w pierwsze dwa dni i jestem bardzo zadowolona :)

Chociaz w sumie jako zabezpieczenie na majtki jako dodatkowe moze zdac egzamin :D wtedy nie stresowalabym sie, ze jak cos mi przecieknie to idzie od razu w spodnie! O! To jest plan :D

Hej dziewczyny 🙈 widzę tu kilka dobrze mi znanych staraczek 🙈 co u Was słychać ?
Ja aktualnie próbuje się odnaleźć w czasie "nie staramy się o dziecko" 🤣 Tyle lat było nastawionych na starania, że aktualne zabezpieczanie się przed ciążą jest dla mnie wręcz nowością 😂

Poniosło mnie trochę wczoraj, kupiłam parę ubranek i boże, jestem zakochana w tych kombinezonach misiach... 🙈
Mega podobają mi się rzeczy z HM Adorables. Jak ja tam wtargnę stacjonarnie to ... 😂
Pomyśleć, że za moich czasów to matka ubierała co najwyżej w seledynowo-bordowo-granatowy kubrak. 😂 I seledynowe rajty do przedszkola... 😂 Bo taki wybór był.

Poniosło mnie trochę wczoraj, kupiłam parę ubranek i boże, jestem zakochana w tych kombinezonach misiach... 🙈
Mega podobają mi się rzeczy z HM Adorables. Jak ja tam wtargnę stacjonarnie to ... 😂
Pomyśleć, że za moich czasów to matka ubierała co najwyżej w seledynowo-bordowo-granatowy kubrak. 😂 I seledynowe rajty do przedszkola... 😂 Bo taki wybór był.
Potem będziesz jak ja i jak zaczniesz wydawać ubranka to okaze się, że masz ich 4 gigantyczne kartony i nikt ich nie chce 🙈 a wszystkie takie piękne.

Ja w ogóle kocham ubranka z HM 🙈 są delikatne, proste 🙈 No i uwielbiam jasne kolory....co aktualnie bardzo się na mnie mści 😂 przy rozszerzaniu diety 😂😂😂 zostałam królową mydełka odplamiającego

reklama
Do góry