reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Pogaduchy długoletnich i nowych starczek ♥️

Poniosło mnie trochę wczoraj, kupiłam parę ubranek i boże, jestem zakochana w tych kombinezonach misiach... 🙈
Mega podobają mi się rzeczy z HM Adorables. Jak ja tam wtargnę stacjonarnie to ... 😂
Pomyśleć, że za moich czasów to matka ubierała co najwyżej w seledynowo-bordowo-granatowy kubrak. 😂 I seledynowe rajty do przedszkola... 😂 Bo taki wybór był.
Ja mialam seledynowo rozowy kombinezon na zime :D 😂

reklama
Potem będziesz jak ja i jak zaczniesz wydawać ubranka to okaze się, że masz ich 4 gigantyczne kartony i nikt ich nie chce 🙈 a wszystkie takie piękne.
Ja mialam kurteczke po moim bracie na wiosne ale taka ladna, prosta, niebieska i moj syn nosil, jakos tak mialam faze na pokoleniowe ciuszki, a sukienke po sobie tez przepiekna w kratke zostawilam „na pamiatke” ale ciagle licze, ze sie przyda :D
A reszta ciuchow nie nadawalaby sie na wyjscie do ludzi 😂

Melduje się z Krynicy :) .
Pogoda na zmianę ale idzie przeżyć :)

I pełno meduz fuu

Załączniki

• IMG_20250803_202956686.jpg
    IMG_20250803_202956686.jpg
    2 MB · Wyświetleń: 54
  • IMG_20250803_203247083.jpg
    IMG_20250803_203247083.jpg
    946 KB · Wyświetleń: 57
  • IMG_20250803_203157766.jpg
    IMG_20250803_203157766.jpg
    2,1 MB · Wyświetleń: 53
Dziewczyny a korzystałyście z kokonów dla dzieci? 😅 Czy to zbedny wydatek ?
Miałam kupiony, ale mój syn się już obracał i bałam się, że się obróci i przydusi. Więc nigdy go nie użyłam. Moim zdaniem to zbędny wydatek. Plus trochę jest fizjo, które się negatywnie o kokonach wypowiadają, w sensie że jest za miękko dziecku i to źle działa na kręgosłup.

Ja miałam kosz mojżesza, kupilam używany na olx i kosz nam się super sprawdzał w momencie, kiedy syn spał, a ja gotowałam albo szłam się wykąpać.

@93kora odpoczywaj! :)

Kokonu nie mialam przy 1, przy 2 tez nie planuje, w lozeczku wole widziec buzie nie podnoszac glowy :D a na codzien planujemy lozeczko na kolkach, zeby wlasnie wszedzie z nim jezdzic bez obawy ze cos sie stanie

Miałam i ja sobie chwalę, szczególnie jak kładłam na kanapę i sobie wkolo sprzątałam np, tylko to taki zakup na chwilę.

@loumarie na prenatalne nie bierzesz żadnych wyników badań, każde należy robić u odpowiedniego lekarza, a kiedy masz?

Osiemnastego zapierdzielam na prenatalne czyli w sumie lada moment. 🫡

reklama
No i chyba pójdę na tę wizytę na 14 sierpnia do mojej gin, bo mimo wszystko to mam zrobić usg piersi do w granicach 12 tygodnia a to będzie i tak już 12+0. Jeśli przełożę wizytę to wtedy te usg będzie już po terminie... :/ wiec duppen klappen wówczas

Do góry