Przepraszam muszę się wtrącić, trzymam za Ciebie mocno kciuki, obyś to miala szybko za sobą i czekam na wieści..No za chwilę się tam wybieram... Dopakuje torbę

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Przepraszam muszę się wtrącić, trzymam za Ciebie mocno kciuki, obyś to miala szybko za sobą i czekam na wieści..No za chwilę się tam wybieram... Dopakuje torbę
Trzymaj sie tam…No za chwilę się tam wybieram... Dopakuje torbę
Też miałam wiele przeczuć że to TERAZ. I nic z tego nie wyszło. A teraz w ogóle nie miałam przeczucia i chyba wyszło. Tobie też wyjdzie, niespodziewanie, nagle!Zanim zdążyłam wrócić i wysłać zdjęcie testu, dostałam okres, najprawdziwszy okres.
Czyli jednak moje przeczucie, że nic z tego się sprawdziło..
Myślami jestem z TobąNo za chwilę się tam wybieram... Dopakuje torbę
bardzo mi przykro, 3maj sieNo za chwilę się tam wybieram... Dopakuje torbę
TulęNo za chwilę się tam wybieram... Dopakuje torbę
Ja to już przerabiałam w święta Bożego Narodzenia 23r- mąż ma jutro urodziny także kolejny "świąteczny" dzień będzie spierdol**yPrzepraszam muszę się wtrącić, trzymam za Ciebie mocno kciuki, obyś to miala szybko za sobą i czekam na wieści..![]()
Też miałam wiele przeczuć że to TERAZ. I nic z tego nie wyszło. A teraz w ogóle nie miałam przeczucia i chyba wyszło. Tobie też wyjdzie, niespodziewanie, nagle!![]()
Ja to już przerabiałam w święta Bożego Narodzenia 23r- mąż ma jutro urodziny także kolejny "świąteczny" dzień będzie spierdol**y