Angiee
Fanka BB :)
Wow, aż tak? Ale to jaka przyczyna?Nie mam z czego jej raczej zrobić, od 13h nie mam prądu... raczej strach coś z lodówki zjadać.![]()
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Wow, aż tak? Ale to jaka przyczyna?Nie mam z czego jej raczej zrobić, od 13h nie mam prądu... raczej strach coś z lodówki zjadać.![]()
Moja teściowa prasuje nawet pościeleMy na codzien nie prasujemy, tak dobieram materialy ubran, zeby sie nie wysilac, wiec tez z tym prasowaniem bedzie kosmos, ale tez chyba raz wystarczymoja ciocia do dzisiaj prasuje wszystko nawet majtki i skarpetki
to inne pokolenie!
![]()
Moja skarpetki i majtkiMoja teściowa prasuje nawet pościelenie wiem po co, przecież o i jednej nocy i tak są wygniecione
![]()
To już chyba trzeba się bardzo w życiu nudzićMoja skarpetki i majtki![]()
Może ma wrażliwe dupskoMoja skarpetki i majtki![]()
Kazdego dnia bedzie lepiejEhh powiem wam, że jeszcze do niedawna mówiłam, że cokolwiek by się nie działo to nic nie będzie gorsze od tego okresu noworodkowo-niemowlęcego (refluks, ulewanie, brak snu i krzyki dziecka 24h na dobę), ale jednak ten okres 3 lat to jest jakiś dramat. Ja prawie codziennie wieczorem płaczę jak sobie myślę, jak ten mój krasnoludek nie radzi sobie z emocjami, jak wiele w nim siedzi i jak nam wszystkim z tym ciężko... Już nie wspominając o tym, że w domu jest taki armagedon jakbym miała 5 dzieci a nie jedno
Ja tez zawsze wszystko przyjmowalam, zreszta do dzisiaj jak ktos powie chcesz to otwieram szeroko raczkiCo do wyprawki, to ja bardzo dużo dostałam i w sumie to bylo fajne, bo mogłam dużo potestowacteraz też mam już pudła z ubrankami do rozmiaru 110 posortowane, bo tam ktoś się dowiedzial, tu ktoś miał odłozone i pytali czy chcę. Ja chcę zawsze wszystko, bo jak mam 10 średnich rzeczy to nie muszę się skupiać na budowaniu bazy na jakąś porę roku, tylko dokupuję to, co mi się mega podoba albo jest potrzebne
stąd np. mialam kasę na ponczo z patulove, które jest drogą zabawą. Tak samo mam 4 śpiworki, takie po kilka stówek za jeden. Gdybym musiała kupować wszystko od zera, to bym na to już nie miała kasy.