Kosinka94
Moderator
Dobra, ja tyle place za 12 arNo a my w bloku placimy zawrotne 60zł rocznie
No i nie mamy miejsc parkingowych ani garażu, więc to odpa

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dobra, ja tyle place za 12 arNo a my w bloku placimy zawrotne 60zł rocznie
No i nie mamy miejsc parkingowych ani garażu, więc to odpa
NieJuż was nie nadrobię po 2 tygodniach.
Mam nadzieję , że wszystko u każdej jest okej
@olka11135 odezwała się w końcu?
Za długo coś trwa ta przerwa od forum ...
Oby nie, liczę że nie ma czasu bo dzieje się dużo dobregoZa długo coś trwa ta przerwa od forum ...
Mam wrażenie , że coś złego się stało ...
Też mam taką nadziejęOby nie, liczę że nie ma czasu bo dzieje się dużo dobrego
Wakacje były nie najlepsze, ale pisała że z czasem może napiszę co się wydarzyło.Za długo coś trwa ta przerwa od forum ...
Mam wrażenie , że coś złego się stało ...
Nie każdy chce mieszkać w domuNie każdy ma tyle kasy by mieszkać w domu![]()
Ja bym ogrodem nie pogardziła bo wychowałam się w domu i bloki mnie męczą, zwłaszcza mój sąsiad który mi fajami smrodzi na balkonieNie każdy chce mieszkać w domunp ja
![]()
Ja mam działkę, ale no jakoś mnie domy nie kręcą że tak powiem, ja jestem miejska dziewczyna, wszędzie blisko z buta, atrakcji wkolo dla dzieci dużo, nie mogłabym mieszkać na wsi...może na wakacje.Ja bym ogrodem nie pogardziła bo wychowałam się w domu i bloki mnie męczą, zwłaszcza mój sąsiad który mi fajami smrodzi na balkonie![]()
Niestety ja jestem biedna - ani działki ani tylu mieszkańJa mam działkę, ale no jakoś mnie domy nie kręcą że tak powiem, ja jestem miejska dziewczyna, wszędzie blisko z buta, atrakcji wkolo dla dzieci dużo, nie mogłabym mieszkać na wsi...może na wakacje.
Mamy ogólnie 4 mieszkania, styknie![]()