• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Marcowe mamy 2026

reklama
Powiedzcie mi, czemu ciążową zachcianką muszą być najgorsze syfy 😂 Chipsy, Cheetosy, pasztet Profi 🙈 Zjadłam raz od początku ciąży, ale smaka na to mam codziennie praktycznie 😬

W ciąży z córką jadłam ciągle biały ser z dżemem, a teraz jem bardzo dużo śledzi. A dzisiaj mąż mi kupił pączka z jagodami, ale takiego wspaniałego, napakowanego na maksa, aż się jagody wylewały 😍

W ciąży z córką jadłam ciągle biały ser z dżemem, a teraz jem bardzo dużo śledzi. A dzisiaj mąż mi kupił pączka z jagodami, ale takiego wspaniałego, napakowanego na maksa, aż się jagody wylewały 😍
O, ja w tej też jem ser biały z dżemem. W ogóle w ciąży jem dużo nabiału, bo wtedy chyba wszystko idzie do dziecka i nie mam przykrych dolegliwości po 🙈 Nudności trochę mi ustąpiły, nie są tak częste, ale ciągle jest mi niedobrze. Jestem głodna, jest mi niedobrze, zjem, to samo. Czekam bardzo na poprawę.

Hej Dziewczyny, my w weekend z rodziną pojechaliśmy do Warszawy,ale powiem Wam, że ten upał tak mi się dał we znaki. Masakra, słabo mi było,głowa bolała. Mąż musiał sam zwiedzać z synami, a ja spałam w mieszkaniu 🥴 Dopiero wieczorami było mi lepiej. Dziś trochę chłodniej to chociaż skorzystałam i pozwiedzałam z nimi Pałac w Wilanowie. Teraz trasa do domu, jeszcze 3 godziny, a ciężko już mi w aucie wygodna pozycję przyjąć 😏. Przyjemnego niedzielnego wieczoru!

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry