Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Cześć dziewczynkija zaraz zmykam na pociąg i robię sobie wycieczkę do Krakowa do endokrynolog.trzymajcie kciuki za moją wizytę,żeby mój guzek był w takim stanie jak rok temu,ewentualnie żeby się zmniejszył
![]()
Bo mi sie w watku miesza, a tak ananaska widzialamNie może być ananas jak Wisła tak pozytywnie odpierdala w tym sezonie
Oby to zwiastowało jej powrót do Ekstraklasy️
Bo mi sie w watku miesza, a tak ananaska widzialam
@poziomkowa00 trzymam kciuki, dawaj znac jak poszlo![]()
Tulęhej, miłego dnia wszystkim️ U mnie wredna
przyszła
już jak te bóle minęły zaczęłam mieć nadzieję miałam testować rano ale wyprzedziła mnie nad ranem
także jedziemy od nowa niestety
Cześć dziewczynkija zaraz zmykam na pociąg i robię sobie wycieczkę do Krakowa do endokrynolog.trzymajcie kciuki za moją wizytę,żeby mój guzek był w takim stanie jak rok temu,ewentualnie żeby się zmniejszył
![]()