No tak .Mogą ją zrobić w szpitalu przy przyjmowaniu.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
No tak .Mogą ją zrobić w szpitalu przy przyjmowaniu.
Ja tu wyskoczę może z kontrowersyjnym poglądem, ale na ogół zwierzęta ruszają mnie bardziej niż ludzie. Zdrówka dla króliczka!Nasz królik już nie reagował wcale. Nic nie chciała, aż w końcu wode z łyżeczki wypiła. Po 24hi poszłyśmy oglądać z córką Pajęczyne Charlotty, wychodzimy a ta lata po kuchni normalnie!! Cud. To tylko zwierzę ale jednak człowieka serce boli.
Witaj w klubieJa tu wyskoczę może z kontrowersyjnym poglądem, ale na ogół zwierzęta ruszają mnie bardziej niż ludzie. Zdrówka dla króliczka!![]()
Witaj w klubiemam naturalnie ogromny szacunek do drugiego człowieka ale wobec zwierząt mam w sobie niekończące się pokłady wyjątkowej wrażliwości.
Ja mam tak samoJa tu wyskoczę może z kontrowersyjnym poglądem, ale na ogół zwierzęta ruszają mnie bardziej niż ludzie. Zdrówka dla króliczka!![]()
Ale cudasnyU nas jest od marca. Wzięliśmy ją od ludzi, którzy mieli ją 2 lata. A oni ją mieli od kogoś tam, kto ją miał niby rok. Także nie wiadomo dokładnie, ale na pewno nie pora umierać.
Już zaczęła skubać sianko, wygląda niebo lepiej.
To takie pocieszne zwierzątko, jak piesek jest![]()
Boże, jaka ślicznaU nas jest od marca. Wzięliśmy ją od ludzi, którzy mieli ją 2 lata. A oni ją mieli od kogoś tam, kto ją miał niby rok. Także nie wiadomo dokładnie, ale na pewno nie pora umierać.
Już zaczęła skubać sianko, wygląda niebo lepiej.
To takie pocieszne zwierzątko, jak piesek jest![]()
My mamy hodowlę Mini LopkówBoże, jaka ślicznabardzo byśmy chcieli mieć królika
ale mamy kota i chomika już
nie wiem jakby kot zareagował na królika
![]()