reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

🌈☀️⛱️💜W sierpniu z urlopów powoli wracamy i na dwie kreski na testach czekamy! 💜⛱️☀️🌈

reklama
Nasz królik już nie reagował wcale. Nic nie chciała, aż w końcu wode z łyżeczki wypiła. Po 24h 🥺 i poszłyśmy oglądać z córką Pajęczyne Charlotty, wychodzimy a ta lata po kuchni normalnie!! Cud. To tylko zwierzę ale jednak człowieka serce boli.
Ja tu wyskoczę może z kontrowersyjnym poglądem, ale na ogół zwierzęta ruszają mnie bardziej niż ludzie. Zdrówka dla króliczka! 🥹❤️

U nas jest od marca. Wzięliśmy ją od ludzi, którzy mieli ją 2 lata. A oni ją mieli od kogoś tam, kto ją miał niby rok. Także nie wiadomo dokładnie, ale na pewno nie pora umierać.
Już zaczęła skubać sianko, wygląda niebo lepiej.
To takie pocieszne zwierzątko, jak piesek jest 🥰

Załączniki

• 20250804_092336.jpg
    20250804_092336.jpg
    1,9 MB · Wyświetleń: 59
A
U nas jest od marca. Wzięliśmy ją od ludzi, którzy mieli ją 2 lata. A oni ją mieli od kogoś tam, kto ją miał niby rok. Także nie wiadomo dokładnie, ale na pewno nie pora umierać.
Ale cudasny 🥰 kciuki żeby już było tylko lepiej ☺️

Mozliwe, ze cos zjadla i musial odcierpiec brzuch jak nagle wyskoczyla tak, ale to dobrze, ze juz jej lepiej ;)

Ja tez do zwierzat mam jakas taka cierpliwosc, chociaz dzisiaj wyjacy cala noc pies dalekich sasiadow otwieral we mnie predzej bramy piekiel 😂 a najgorszy jest stan kiedy sie przebudzam na tyle, ze wiem, ze nie spie, ale nie jestem w stanie wstac i zamknac okna 😂

Boże, jaka śliczna ❤️ bardzo byśmy chcieli mieć królika 🥰 ale mamy kota i chomika już 😁 nie wiem jakby kot zareagował na królika 😁

Czekam na ten wynik tsh i dalej go nie ma 😅 Naiwnie myślałam, że jak będę na pobraniu tuż po otwarciu to wyniki będą wcześniej a tutaj widzę, że nie ma to znaczenia 🤣

reklama
Do góry