Ja nie monitorowalam, mogę tylko gdybać niestety. @ planowana za 4-6dni. Wahają mi się cykle. Ale plamienia przed @ rowniez mam czasami więc to prawdopodobnie toile dpo?

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja nie monitorowalam, mogę tylko gdybać niestety. @ planowana za 4-6dni. Wahają mi się cykle. Ale plamienia przed @ rowniez mam czasami więc to prawdopodobnie toile dpo?
Psychicznie jest okej, serio jestem pozytywnie nastawiona, myślę sobie, że trudno stało się co się stało, ale wszyscy szybko zareagowali w szpitalu dostałam super opiekę i myślę, że wszystko będzie dobrze, po prostu miałam dużo emocji w sobie, bolała mnie głowa i ręce od wenflonów i wkłuć dlatego tak słabo spałamMusisz troszkę odpuścić swojej głowie. Wiem łatwo powiedzieć... Może kąpiel?
Tak badałam przyrostO to szybko dostałaś, mi wczoraj zrobili cały panel w szpitalu i mocz też pobrali, więc na razie mam spokój, jedynie mój ginekolog powiedział żebym zrobiła jeszcze ft3, ft4 i atpo na wizytę za dwa tygodniejeśli da Ci to spokój ducha, że beta dobrze przyrasta to pewnie idź
a jak procentowo wyglądał ten przyrost? Obliczyłaś sobie?
Dasz rade zalatwic na miejscu jakiegos fizjo? Bez tego moze byc ciezko…Nie no, ja uwielbiam mojego pecha. Maz wyjechałam 2 dni temu, został mi tydzien urlopu i jeblo mi w lędźwiach. Nafaszerowałam się lekami, odgniewalam z pasem stabilizujacym i liczę ze przetrwam... choc z 4latką to raczej bedzie masakra
O kurcze ale wysokie, ciąża jeszcze podnosi ja przed ciąża miałam 1.01 a teraz już mam 3,81 i ginekolog mi już zwiększył dawkę, ale nie przejmuj się daj znać swojemu i po prostu zwiększy Ci dawkę i po czasie się unormuje, ale niestety nie wiem czy to przez metformineTak badałam przyrost
Matko odebrałam wyniki już częściowotsh norma do 4.20 a ja mam 8.52 a biorę euthyrox 125
![]()
Zna się może ktoś może to wina tego że brałam metformine?!
Tylko że ja mam usunięta tarczycę od 2015 roku szokO kurcze ale wysokie, ciąża jeszcze podnosi ja przed ciąża miałam 1.01 a teraz już mam 3,81 i ginekolog mi już zwiększył dawkę, ale nie przejmuj się daj znać swojemu i po prostu zwiększy Ci dawkę i po czasie się unormuje, ale niestety nie wiem czy to przez metformine
No to odpalasz TV i robicie sobie dzień na kanapieNie no, ja uwielbiam mojego pecha. Maz wyjechałam 2 dni temu, został mi tydzien urlopu i jeblo mi w lędźwiach. Nafaszerowałam się lekami, odgniewalam z pasem stabilizujacym i liczę ze przetrwam... choc z 4latką to raczej bedzie masakra
A zastanawiałam się, bo jestem zielona. Nie korzystałam nigdy z takich rzeczy na NFZ, wszystko prywatnie i stwierdziłam że basta.
Co mogę, co warto wyłudzić od rodzinnego?Jakie badania krwi? Jak powiem że się staram o ciążę? A na bete dałby skierowanie?
Już jakiś czas temu robiłam sobie full pakiet, no to takie se te wyniki.
Ferrytyna 14, żelazo 125.
Ft3 2,8
Ft4 0,95
TSH 2,22
WitD 28,5
Wit B12 399
Nie no, ja uwielbiam mojego pecha. Maz wyjechałam 2 dni temu, został mi tydzien urlopu i jeblo mi w lędźwiach. Nafaszerowałam się lekami, odgniewalam z pasem stabilizujacym i liczę ze przetrwam... choc z 4latką to raczej bedzie masakra