reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wysypka u 3 latka

Cześć!
Mam do Was pytanie, czy pojawiła się kiedyś taka wysypka u Waszych Pociech? Pediatra nie wie co to 🙃przepisała tylko hitaxe.
Mocno go swędzi w nocy i nie ma gorączki.
Będę wdzięczna za każdą odpowiedź!

Załączniki

• IMG_2099.jpeg
    IMG_2099.jpeg
    1,5 MB · Wyświetleń: 126
  • IMG_2121.jpeg
    IMG_2121.jpeg
    1,1 MB · Wyświetleń: 24
reklama
My mieliśmy to świństwo rok temu. Dermatolog i alergolog odwiedziny. Alergolog stwierdził, ze to raczej powirusowe. Zeszło samo po prawie miesiącu, ale co dziecko się napłakało i nadrapało to jego 🤦

My mieliśmy to świństwo rok temu. Dermatolog i alergolog odwiedziny. Alergolog stwierdził, ze to raczej powirusowe. Zeszło samo po prawie miesiącu, ale co dziecko się napłakało i nadrapało to jego 🤦
Dzięki za odpowiedź ♥️
Oj tak...noce nieprzespane...
Masz może coś do polecenia czym można mu ukoić to swędzenie? Jakiś krem?
Narazie używamy bepanthen sensiderm, ale nie widzę żeby pomagało

Dzięki za odpowiedź ♥️
Oj tak...noce nieprzespane...
Masz może coś do polecenia czym można mu ukoić to swędzenie? Jakiś krem?
Narazie używamy bepanthen sensiderm, ale nie widzę żeby pomagało
Mam dermatolog przepisał nawet jakaś maść sterydowa, też nie pomogło. Więc jedyne co używałam później to pianka na ospe i żel z aloesu. Ale czy to pomagało, może tak, może nie. Moje dziecko po prostu lubi jak się je posmaruje, to nawet jako placebo mogło ciut zadziałać. 😆 Ja ogólnie miałam wrażenie że nic nie działa, a epizody swędzenia tak czy siak były codziennie, w dzień i w nocy. :( Po 2-3 tygodniach się uspokoiło, później zeszło i koniec. Brat się tym zaraził i było to samo, więc jakiś wredny wirus.

Do góry