reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

🍂🌻Wrześniowe czary, kreski nam dają – serce się śmieje, marzenia się spełniają!🌻🍂

Witamy ! Opowiedz nam coś o sobie,jak długo się staracie,będzie nam łatwiej Ciebie zapamiętać ☺️
Generalnie to dopiero początek naszych starań, więc nie mam za długiej historii do opowiedzenia. Właściwie to pierwszy cykl starań, zobaczymy jak to będzie 😃.
No i to będzie nasze potencjalnie 1 dziecko, więc też jestem nowa w tych wszystkich około ciążowo/staraniowych tematach.

reklama
Musisz dobrze pocisnąć żeby zrobić sobie prezent 😏😏😏😏
Love Is Blind Television GIF by NETFLIX
No i mnie Lotto z owulacją także ten ...
Nie naciskam, co ma być to będzie 🙃
Ale dawnooo nie czułam owulacji jak w tym miesiącu 😱.

Dziewczyny, potrzebuję Waszego spojrzenia 🙈
Według testów owulacyjnych pik miałam tydzień temu w piątek. W czwartek byłam umówiona na monitoring, ale przez remont drogi nie dojechałam i nie mam pewności, czy ten piątek faktycznie był dniem owulacji.
Zbliżenia mieliśmy dopiero w piątek wieczorem (jak wrócił mąż) i w sobotę.
Nie wiem, czy to mogło jeszcze „coś dać”.

Dziś mam 20 dc (moje cykle trwają 27–29 dni).
Mam dużo białego śluzu
Temperatura podwyższona (ale to już faza lutealna, więc się tym nie sugeruję)
Tym razem nie mam wrażliwości piersi, co zwykle się zdarza
Za to mam ogromne zachcianki na słodkie jak nigdy 🍫

Trochę mnie to wszystko miesza… tragedia 😂

Hej ! Chyba pora dołączyć oficjalnie , bo do tej pory tylko podczytywałam . Aktualnie jesteśmy w 5 cyklu starań , póki co bez efektu :( . Na stanie mamy 3 łatkę. Witam się z Wami dziewczyny i proszę o zapisanie na testowanie na 10.09 ( o ile wytrzymam z testem ) 😁 nie ukrywam że bardzo chciałabym żeby wyszło w tym cyklu bo raz że byłby to świetny prezent na urodziny bo mam je 16.09 plus zawsze marzyłam o tym żeby rodzić w maju 😁 ale wiadomo jak to jest , czas pokaże .

reklama
Do góry