Megggie
Zaangażowana w BB
Dziękuję bardzo! Też jestem w szoku, poleciały jedno za drugim

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dziękuję bardzo! Też jestem w szoku, poleciały jedno za drugim
A nie masz przypadkiem ochoty na ogórki kiszone z nutellą?Daj spokój, ja mam dwa dni po owu a jak czytam co tu się dziś dzieje, to też mam symptomyhahha
To owocnych starań podczas urlopuKiedyś krążył po necie taki łańcuszek, co ludzie dodawali zdjęcie z USG wątroby i ludzie gratulowaliaczkolwiek dla mnie to jest zawsze miły widok zobaczyć u siebie taki ładny pęcherzyk, bez cech zapadania i degradacji
szkoda, że nie będę miała możliwości zobaczenia czy pękł, bo jutro wyjeżdżamy na krótki urlop
no pięknyja się witam po dłuższej przerwie miesiączkowej, już powoli też zbliżam się do owu, aktualnie 13 dc, testy aplikacja czyta mi na 0.05 i 0.11, dzisiaj w pracy postanowiłam sobie zrobić spontaniczne USG a tu hit - pęcherzyk 22 mm na lewym jajniku, w sumie piękny i gotowy do pęknięciazałożyłam sobie te globulki feminum pregna, trzymajcie kciuki żeby ziomek pękł a nie się zapadł jak to ma w zwyczaju
![]()
Kochana, to, to pikuś. Uwielbiam kabanosy maczane w nutelli... Jem to rzadko bo mi szkoda wątroby na taką przyjemność ale smak jest wyborny. I też nie jest to symptomA nie masz przypadkiem ochoty na ogórki kiszone z nutellą?
Bo ja właśnie przed godziną zjadłam śledzie w śmietanie a za chwilkę żelki
Ps. To nie objaw ja często tak jem![]()
Dobrze kochana, że nie zasiedziałas się zbyt długo. Jesteś, jak zresztą wszytskie ,,ciężarówki z tego miesiąca" bardzo sympatyczna i naprawdę da się Ciebie polubić. Życzę Ci w swoim, oraz imieniu kreskowych sióstr długiej, nudnej i szczęśliwej ciąży.Dziwnie, że nie idę na wrześniowe kreski, nawet nie zdążyłam się zapisać
Zdążę jeszcze Wam wysłać przyrost w sob i może podrzucę jakieś zdjęcie jak będę już miała USG
byłam z Wami tylko 2 miesiące + 2 tylko podglądałam nic nie pisałam i nie chce odchodzić![]()