reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

🌈☀️⛱️💜W sierpniu z urlopów powoli wracamy i na dwie kreski na testach czekamy! 💜⛱️☀️🌈

reklama
Cześć dziewczyny 😉 wpadam tu rzadko, ale czytam Was i właśnie nadrobiłam sobie wszystko.
Ja dzisiaj 4dc. Wczoraj miałam rozmowę o pracę, jutro ide na kolejną także zobaczymy co i jak. Na razie w wrześniu idę na ławeczkę, więc pewnie we wrześniu też będziemy robić pauzę.
Współczuję, że musisz robić przerwę, ale rozumiem, najpierw praca później ciąża, też się trzymam tego schematu.

Hej i czołem, testowałam o 3 i mam jeszcze większą dezorientację niż gdy nie wiedziałam. Testowałam facelle strumieniowym i zobaczyłam cień cienia który nawet nie dał się uchwycić aparatem ale myślę że to bardziej testowa niż cokolwiek. Więc nadal nie wiem nic
Co ta 3 ma do siebie…
Ale widoczna byla od razu czy po czasie?
To zatestuj jutro albo wieczorem, bedzie cos wiecej wiadomo, mowilas ze kolo 10dpo jestes, to moze byc taki cien cienia cienia

Mnie może ktoś walnąć? 🤨 jakiś diabeł mnie podkusił żeby siknąć a dzisiaj 9 dpo, domyślacie się co zobaczyłam 🙄 ale mam tylko 1 test w domu i jestem spłukana więc już czekam do 1.09🙃
Ale temperatura dalej mi się trzyma wyższa.

Ostatnia edycja:
U mnie dzisiaj 4dc,a od wczoraj nie mam śladu po okresie 🙄 przez dwa dni lało się jak z kranu i nagle nic.zapowiada się kolejny cykl z dupy.wolalabym jakby teraz się ta owulacja opóźniła,to może narzeczony zdążyłby wrócić z delegacji 🥴 ale patrząc na to że okres trwał 2 dni to zapewne teraz będzie szybciej..

reklama
zrobiłam, biało tak jak mówiłam xD szkoda tylko zmarnowanego testu 🤣
spoko po czasie jest pozytywny, albo w sumie bardziej zalany 😂
ale te testy to potrafią do szału doprowadzić xD od kolejnego cyklu, w którym będziemy się starać - tylko beta z krwi

Ostatnia edycja:
Do góry