Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
jakiej marki? jaki rodzaj?spoko po czasie jest pozytywny, albo w sumie bardziej zalany
ale te testy to potrafią do szału doprowadzić xD od kolejnego cyklu, w którym będziemy się starać - tylko beta z krwi
a jakiś z drogerii DM baby boom czy coś takiego, superczulyjakiej marki? jaki rodzaj?
może akuratHej i czołem, testowałam o 3 i mam jeszcze większą dezorientację niż gdy nie wiedziałam. Testowałam facelle strumieniowym i zobaczyłam cień cienia który nawet nie dał się uchwycić aparatem ale myślę że to bardziej testowa niż cokolwiek. Więc nadal nie wiem nic
dzięki, ale na prawdę wątpie w ten cykl, w następnym zamierzam testować tylko w dniu spodziewanej, albo jak już będzie się spóźniał, nie dla mnie takie nadzieje, ja już testuje i nawet nie chce mi się zerkać na test...może akurattrzymam kciuki!
A który cykl starań u was?dzięki, ale na prawdę wątpie w ten cykl, w następnym zamierzam testować tylko w dniu spodziewanej, albo jak już będzie się spóźniał, nie dla mnie takie nadzieje, ja już testuje i nawet nie chce mi się zerkać na test...
Ale nie znikaj ! Udzielaj się na pogaduchach, dawaj co znać u Ciebie , aktualizujJa również chciałam podziękować
Przyszłym Mamom życzę spokojnych 9 miesięcy i ogromu radości z macierzyństwa a reszcie powodzenia we wrześniu
Obyście szybko ujrzały na testach dwie kreski![]()