reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

🌈☀️⛱️💜W sierpniu z urlopów powoli wracamy i na dwie kreski na testach czekamy! 💜⛱️☀️🌈

reklama
Ja brałam kiedyś dekristol 20tys jed.ale co drugi dzień :) a między tymi dniami brałam 4tys vigantol w kroplach

Ja sobie nie chce wkręcać (ale to zrobię 😁) i czuję jakby mi w macice nie wiem balonik wsadzili. Takie jakieś wzdęte. Ale równie dobrze na okres, w sumie owu tyle dni wcześniej to i mogę się okresu spodziewać wcześniej. No zobaczymy. Najwyżej mnie mąż wyśle do Choroszczy 😁😁
Mnie dziś zaczął jajnik kłuć.. i podbrzusze pobolewa 🤪do 🐒 ponad tydzień 🧐🤪

ja się witam po dłuższej przerwie miesiączkowej, już powoli też zbliżam się do owu, aktualnie 13 dc, testy aplikacja czyta mi na 0.05 i 0.11, dzisiaj w pracy postanowiłam sobie zrobić spontaniczne USG a tu hit - pęcherzyk 22 mm na lewym jajniku, w sumie piękny i gotowy do pęknięcia 🥹 założyłam sobie te globulki feminum pregna, trzymajcie kciuki żeby ziomek pękł a nie się zapadł jak to ma w zwyczaju 🥹❤️

Załączniki

• IMG_7883.jpg
    IMG_7883.jpg
    706,7 KB · Wyświetleń: 57
Cześć, czy któraś z Was też miala taką sytuacje. Od 8 miesięcy staramy się o drugie dziecko. W tym cyklu dwa dni przed spodziewaną miesiączką 24.08 dostałam krwawienia z kawałkiem skrzepu i tkanki. Od poniedziałku 25.08 do dzisiaj miałam aby brązowe plamienie delikatne, dzisiaj jeszcze pojawiła się wydzielina taka kawa z mlekiem. Planowany okres powinnam dostać we wtorek 26.08, ale krwawienia nie ma, plamienia ustały. Test robiłam wczoraj była drugą kreska słaba ale widoczna
Dzisiaj powtórzyłam rano test pink strumieniowy drugiej kreski nie widać. Ginekologa mam umówionego na wtorek 2.09. Temp ciała mam cały czas podwyższona 37.1-37.3..Co myślicie?

Cześć, czy któraś z Was też miala taką sytuacje. Od 8 miesięcy staramy się o drugie dziecko. W tym cyklu dwa dni przed spodziewaną miesiączką 24.08 dostałam krwawienia z kawałkiem skrzepu i tkanki. Od poniedziałku 25.08 do dzisiaj miałam aby brązowe plamienie delikatne, dzisiaj jeszcze pojawiła się wydzielina taka kawa z mlekiem. Planowany okres powinnam dostać we wtorek 26.08, ale krwawienia nie ma, plamienia ustały. Test robiłam wczoraj była drugą kreska słaba ale widoczna
Dzisiaj powtórzyłam rano test pink strumieniowy drugiej kreski nie widać. Ginekologa mam umówionego na wtorek 2.09. Temp ciała mam cały czas podwyższona 37.1-37.3..Co myślicie?
Idz na betę.

ja się witam po dłuższej przerwie miesiączkowej, już powoli też zbliżam się do owu, aktualnie 13 dc, testy aplikacja czyta mi na 0.05 i 0.11, dzisiaj w pracy postanowiłam sobie zrobić spontaniczne USG a tu hit - pęcherzyk 22 mm na lewym jajniku, w sumie piękny i gotowy do pęknięcia 🥹 założyłam sobie te globulki feminum pregna, trzymajcie kciuki żeby ziomek pękł a nie się zapadł jak to ma w zwyczaju 🥹❤️
Ja jestem jeb. Oczywiście, że nie czytałam tylko najpierw zaczęłam oglądać zdjęcie... I szukałam już ciąży, ba, ja ja tam widziałam do puki opisu nie przeczytałam;o może to dobry znak?;)

reklama
Ja jestem jeb. Oczywiście, że nie czytałam tylko najpierw zaczęłam oglądać zdjęcie... I szukałam już ciąży, ba, ja ja tam widziałam do puki opisu nie przeczytałam;o może to dobry znak?;)
Miałam to samo, już miałam gratulować 😅
Kiedyś krążył po necie taki łańcuszek, co ludzie dodawali zdjęcie z USG wątroby i ludzie gratulowali 😆 aczkolwiek dla mnie to jest zawsze miły widok zobaczyć u siebie taki ładny pęcherzyk, bez cech zapadania i degradacji 🥹 szkoda, że nie będę miała możliwości zobaczenia czy pękł, bo jutro wyjeżdżamy na krótki urlop

Do góry