reklama
Love_sun
Fanka BB :)
Ja brałam kiedyś dekristol 20tys jed.ale co drugi dzieńa między tymi dniami brałam 4tys vigantol w kroplach
Mnie dziś zaczął jajnik kłuć.. i podbrzusze pobolewaJa sobie nie chce wkręcać (ale to zrobię) i czuję jakby mi w macice nie wiem balonik wsadzili. Takie jakieś wzdęte. Ale równie dobrze na okres, w sumie owu tyle dni wcześniej to i mogę się okresu spodziewać wcześniej. No zobaczymy. Najwyżej mnie mąż wyśle do Choroszczy
![]()

kin28
No ja dosłownie czuje takie ciągnięcie ale to nie ciągnięcie tylko nie wiem.. jakby mi tam wsadzili ciężki balonMnie dziś zaczął jajnik kłuć.. i podbrzusze pobolewado
ponad tydzień
![]()

niecierpliwamatka
Daj spokój, ja mam dwa dni po owu a jak czytam co tu się dziś dzieje, to też mam symptomyMnie dziś zaczął jajnik kłuć.. i podbrzusze pobolewado
ponad tydzień
![]()
Kejti9247
Zaangażowana w BB
ja się witam po dłuższej przerwie miesiączkowej, już powoli też zbliżam się do owu, aktualnie 13 dc, testy aplikacja czyta mi na 0.05 i 0.11, dzisiaj w pracy postanowiłam sobie zrobić spontaniczne USG a tu hit - pęcherzyk 22 mm na lewym jajniku, w sumie piękny i gotowy do pęknięcia
założyłam sobie te globulki feminum pregna, trzymajcie kciuki żeby ziomek pękł a nie się zapadł jak to ma w zwyczaju 

Załączniki
Cześć, czy któraś z Was też miala taką sytuacje. Od 8 miesięcy staramy się o drugie dziecko. W tym cyklu dwa dni przed spodziewaną miesiączką 24.08 dostałam krwawienia z kawałkiem skrzepu i tkanki. Od poniedziałku 25.08 do dzisiaj miałam aby brązowe plamienie delikatne, dzisiaj jeszcze pojawiła się wydzielina taka kawa z mlekiem. Planowany okres powinnam dostać we wtorek 26.08, ale krwawienia nie ma, plamienia ustały. Test robiłam wczoraj była drugą kreska słaba ale widoczna
Dzisiaj powtórzyłam rano test pink strumieniowy drugiej kreski nie widać. Ginekologa mam umówionego na wtorek 2.09. Temp ciała mam cały czas podwyższona 37.1-37.3..Co myślicie?
Dzisiaj powtórzyłam rano test pink strumieniowy drugiej kreski nie widać. Ginekologa mam umówionego na wtorek 2.09. Temp ciała mam cały czas podwyższona 37.1-37.3..Co myślicie?
niecierpliwamatka
Idz na betę.Cześć, czy któraś z Was też miala taką sytuacje. Od 8 miesięcy staramy się o drugie dziecko. W tym cyklu dwa dni przed spodziewaną miesiączką 24.08 dostałam krwawienia z kawałkiem skrzepu i tkanki. Od poniedziałku 25.08 do dzisiaj miałam aby brązowe plamienie delikatne, dzisiaj jeszcze pojawiła się wydzielina taka kawa z mlekiem. Planowany okres powinnam dostać we wtorek 26.08, ale krwawienia nie ma, plamienia ustały. Test robiłam wczoraj była drugą kreska słaba ale widoczna
niecierpliwamatka
Ja jestem jeb. Oczywiście, że nie czytałam tylko najpierw zaczęłam oglądać zdjęcie... I szukałam już ciąży, ba, ja ja tam widziałam do puki opisu nie przeczytałam;o może to dobry znak?ja się witam po dłuższej przerwie miesiączkowej, już powoli też zbliżam się do owu, aktualnie 13 dc, testy aplikacja czyta mi na 0.05 i 0.11, dzisiaj w pracy postanowiłam sobie zrobić spontaniczne USG a tu hit - pęcherzyk 22 mm na lewym jajniku, w sumie piękny i gotowy do pęknięciazałożyłam sobie te globulki feminum pregna, trzymajcie kciuki żeby ziomek pękł a nie się zapadł jak to ma w zwyczaju
![]()
Hermeneg
Ja jestem jeb. Oczywiście, że nie czytałam tylko najpierw zaczęłam oglądać zdjęcie... I szukałam już ciąży, ba, ja ja tam widziałam do puki opisu nie przeczytałam;o może to dobry znak?![]()
Miałam to samo, już miałam gratulować

reklama
Kejti9247
Zaangażowana w BB
Ja jestem jeb. Oczywiście, że nie czytałam tylko najpierw zaczęłam oglądać zdjęcie... I szukałam już ciąży, ba, ja ja tam widziałam do puki opisu nie przeczytałam;o może to dobry znak?![]()
Kiedyś krążył po necie taki łańcuszek, co ludzie dodawali zdjęcie z USG wątroby i ludzie gratulowaliMiałam to samo, już miałam gratulować![]()