reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

🍂🌻Wrześniowe czary, kreski nam dają – serce się śmieje, marzenia się spełniają!🌻🍂

Serce mówi; rob już! A rozum: ale się rozczarujesz. Jak w tej reklamie, gdzie serce i rozum się kłóciły;) serce mówi: zawsze jest szansa, rozum; przecież wiesz, że wyniki męża są słabe i szansa jest bardzo nikła. Nawet myślałam, czy nie pojechać w czwartek na betę i rozwalić wszytskie niedopowiedzenia. Ale z drugiej strony, ta bloga wiara, że może jednak, bez bety każdy test to nadzieja. Mówię Ci emocjonalna jazda...
Jeśli jesteś osobą cierpliwą to zaczekaj, jeżeli nie to zrób, pamiętaj że zawsze możesz powtórzyć na następny dzień. Mocno zaciskam kciuki aby udało się tobie ❤️

reklama
Jeśli jesteś osobą cierpliwą to zaczekaj, jeżeli nie to zrób, pamiętaj że zawsze możesz powtórzyć na następny dzień. Mocno zaciskam kciuki aby udało się tobie ❤️
Dziękuję, jesteś wspaniała;) ja także życzę aby NAM jutro pokazały się kreseczki. Robimy jutro razem! ;) dobrze, że testy nie są jakieś super drogie to można sobie sikać;)

Tylko dziś już 19dc więc miałam nadzieję że już dawno po i mogę odliczać do testów 🤪 Ale cykle mam długie bo ok 30-32 dni więc kurczę może to dopiero teraz

Miłego dnia dziewczyny 🤗
Córka w przedszkolu, a ja dziś będę sobie farbowałam włosy, zrobię obiadek a popołudniu na jakiś plac zabaw 😁
Czekam w tym tygodniu aż odezwą się czy dostałam pracę czy nie..mi stresuje się, bo mega mi zależy by mieć jak najszybciej pracę. Bo nie mogę pozwolić sobie na miesiąc bez pracy.
Trzymam kciuki za pracę 🙂 miłego dnia 😀

reklama
Do góry