reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

🍂🌻Wrześniowe czary, kreski nam dają – serce się śmieje, marzenia się spełniają!🌻🍂

Miłego dnia dziewczyny ! 🌸 Ja od wczoraj mega dziwnie sie czuję , od wieczora jest mi zimno mimo że spałam opatulona kocem przytulona do męża który grzeje jak piec 😁 i dzisiaj to samo mam ,mam nadzieję że nic mnie zaczyna rozkładać . Dzisiaj mam 7dpo, chyba skoczę na prożka żeby potwierdzić owulację 😁
Smacznej kawusi ☕☕

reklama
Hej , witam się z wami z samego rana z pyszną kawką ☕️ . W tym miesiącu pierwszy raz stosuję testy owulacyjne z domowego laboratorium , powiedzcie mi czy lepiej testować 2 razy dziennie rano i wieczorem czy tylko raz ? Podpowiedzcie😊 nie ogarniam tego więc proszę o wyrozumiałość 😜
Ja zaczęłam pierwszy raz w sierpniu i przegapiłam pik testując raz dziennie. Teraz planuję raz dziennie ale jak zacznie już ciemnieć to 2-3 razy...

Hej , witam się z wami z samego rana z pyszną kawką ☕️ . W tym miesiącu pierwszy raz stosuję testy owulacyjne z domowego laboratorium , powiedzcie mi czy lepiej testować 2 razy dziennie rano i wieczorem czy tylko raz ? Podpowiedzcie😊 nie ogarniam tego więc proszę o wyrozumiałość 😜
Na początku test robię tylko raz dziennie rano, jeśli kreska jest blada to drugi test robię dopiero na drugi dzień rano. I codziennie sprawdzam jak się wybarwia. Jak kreska jest już taka fajniejsze czerwona to wtedy robię dwa razy dziennie. A jak już widze, że jest taka konkretna i wiem, że pik może być w danym dniu to robię nawet i 4 razy w tym dniu 😁 pik łatwo przegapić niestety 🤭 i pomocna do testów owulacyjnych jest aplikacją premom. Wklejasz tam testy i Ci oblicza na jakim poziomie jest lh.

Witam z kawką, u mnie temperatura dalej wyższa także na okres jeszcze sobie poczekam.
Dzisiaj taki luźniejszy dzień, miałam siąść pisać pracę licencjacką ale mam takiego leniaa

Dzień dobry ☕

Cześć dziewczyny 🙂 kiedyś już zawitałam na tutejszym forum, do tej pory czasem zaglądałam tu z ukrycia i obserwowałam jak postępy u niektórych dziewczyn 😉 teraz ponownie chciałabym wraz z wami testować. Coś o mnie: jestem mamą 2,5 latki, o którą starałam się kilka miesięcy, zawodowo pracuję w wojsku. W poprzednią ciążę udało mi się zajść po ustabilizowaniu hormonów tarczycy (hashimoto) oraz na wspomaganiu Miovellą. Aktualnie będzie to mój pierwszy cykl i proszę o wpisanie na 20 września😊

Witaj, powodzenia 🤗🍀

Taaak! Poproszę ☺️

Poszło 😀

Jak zaczyna mi ciemnieć to robię dwa razy dziennie 😁

Dzień dobry Dziewczyny !
Jak dzisiaj u was ?
Ja zrobiłam test, moje oczy widzą bardzo słabą kreskę dosłownie jakiś chujkocień. Na zdjęciu nie widać tak, nie umiałam uchwycić, ale popatrzcie i oceńcie. ❤️

Do dosikania! 😀🍀

Miłego dnia dziewczyny ! 🌸 Ja od wczoraj mega dziwnie sie czuję , od wieczora jest mi zimno mimo że spałam opatulona kocem przytulona do męża który grzeje jak piec 😁 i dzisiaj to samo mam ,mam nadzieję że nic mnie zaczyna rozkładać . Dzisiaj mam 7dpo, chyba skoczę na prożka żeby potwierdzić owulację 😁
Smacznej kawusi ☕☕

Miłego dnia 😊

reklama
Miłego dnia dziewczyny 🤗
Córka w przedszkolu, a ja dziś będę sobie farbowałam włosy, zrobię obiadek a popołudniu na jakiś plac zabaw 😁
Czekam w tym tygodniu aż odezwą się czy dostałam pracę czy nie..mi stresuje się, bo mega mi zależy by mieć jak najszybciej pracę. Bo nie mogę pozwolić sobie na miesiąc bez pracy.

Do góry