reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

🍂🌻Wrześniowe czary, kreski nam dają – serce się śmieje, marzenia się spełniają!🌻🍂

reklama
Cześć dziewczyny 🙂 kiedyś już zawitałam na tutejszym forum, do tej pory czasem zaglądałam tu z ukrycia i obserwowałam jak postępy u niektórych dziewczyn 😉 teraz ponownie chciałabym wraz z wami testować. Coś o mnie: jestem mamą 2,5 latki, o którą starałam się kilka miesięcy, zawodowo pracuję w wojsku. W poprzednią ciążę udało mi się zajść po ustabilizowaniu hormonów tarczycy (hashimoto) oraz na wspomaganiu Miovellą. Aktualnie będzie to mój pierwszy cykl i proszę o wpisanie na 20 września😊

Cześć dziewczyny 🙂 kiedyś już zawitałam na tutejszym forum, do tej pory czasem zaglądałam tu z ukrycia i obserwowałam jak postępy u niektórych dziewczyn 😉 teraz ponownie chciałabym wraz z wami testować. Coś o mnie: jestem mamą 2,5 latki, o którą starałam się kilka miesięcy, zawodowo pracuję w wojsku. W poprzednią ciążę udało mi się zajść po ustabilizowaniu hormonów tarczycy (hashimoto) oraz na wspomaganiu Miovellą. Aktualnie będzie to mój pierwszy cykl i proszę o wpisanie na 20 września😊
Super,że z nami jesteś ❤️ powodzenia 🤞

Hej , witam się z wami z samego rana z pyszną kawką ☕️ . W tym miesiącu pierwszy raz stosuję testy owulacyjne z domowego laboratorium , powiedzcie mi czy lepiej testować 2 razy dziennie rano i wieczorem czy tylko raz ? Podpowiedzcie😊 nie ogarniam tego więc proszę o wyrozumiałość 😜

Witam się z wami dziewczyny i miłego dnia dla was życzę 😀 ja za chwilę będę wracać do domku z nocki wypije sobię kawusię, zawiozę córę do przedszkola i pójdę troszkę się prześpię,dziś taka noc ciepła była że jak pomyślę o jesieni to mi nie dobrze 😔 jak ja kocham lato,a w tym roku tak go mało było😔

Hej super że dołączyłaś już nie tylko poczytując😊 dobrze że przynajmniej wiesz na czym stoisz,że masz problemy z hormonami i nad tym musisz pracować,u mnie niestety przyczyna jest nieznana i to chyba dla mnie jest najgorsze bo nawet nie wiadomo czym się ratować 😥

Witam się z wami dziewczyny i miłego dnia dla was życzę 😀 ja za chwilę będę wracać do domku z nocki wypije sobię kawusię, zawiozę córę do przedszkola i pójdę troszkę się prześpię,dziś taka noc ciepła była że jak pomyślę o jesieni to mi nie dobrze 😔 jak ja kocham lato,a w tym roku tak go mało było😔
Miłego dzionka i smacznej kawusi! 😆🩷

reklama
Dzień dobry Dziewczyny !
Jak dzisiaj u was ?
Ja zrobiłam test, moje oczy widzą bardzo słabą kreskę dosłownie jakiś chujkocień. Na zdjęciu nie widać tak, nie umiałam uchwycić, ale popatrzcie i oceńcie. ❤️

Załączniki

• IMG_7368.jpeg
    IMG_7368.jpeg
    611,1 KB · Wyświetleń: 100
Do góry