reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

🌬️💫💙W listopadzie chłodem wieje, lecz w nas na dwie kreski nadzieja szaleje!💙💫🌬️

Cześć!
Dołączam do wątku i witam Was wszystkie 🙂 byłam już przez chwilkę na tym forum w zeszłym roku z moją pierwszą ciążą, która niestety zakończyła się za szybko.
Od tamtego czasu daliśmy sobie z mężem spokój ze staraniami, aż do niedawna. Ostatnie 2 cykle bezowocne, aż w tym miesiącu się to zmieniło. Dzisiaj obudziłam się z przekonaniem, że jestem w ciąży😄 zrobiłam test koło południa - słaba druga kreska. O 16 byłam na krwi - wynik 22mUI/ml. Jestem dziś w 23 dniu cyklu czyli ok 4 lub 5 dni przed spodziewaną miesiączką. W sobotę powtórka bety i mam nadzieję, że tym razem wszystko będzie szło pomyślnie 😊
Przeczytaj regulamin wątku, tu są dziewczyny, które starają sie miesiącami, wspieramy się przy testowaniu, wizytach w klinikach niepłodności.
Skoro masz potwierdzenie ciąży betą to wątek nie dla Ciebie.
Zapisz sie na mamusie. Oczywiscie życzymy oby teraz juz było bez komplikacji.

reklama
Ja dzisiaj 8dc, a mam wrazenie ze okres to byl conajmniej miesiac temu… a to dopiero tydzien! Ale zblizaja sie powoli plodne, ciekawe czy owu znowu bedzie szybciej, no i czy znow z tego samego jajnika..

Ja jeszcze jestem zła na siebie, bo wczoraj był seks bez zabezpieczenia, bo jakoś tak wydawało mi się, że jestem już po owu, skoro wcześniej te testy ciemniały, czułam jakieś bóle itp. Wiem, że gdyby owulacja była dziś/jutro, to szanse na ciążę i tak są nikłe, no ale cykam się 😬
Ehh dzisiaj czuję się jak w matriksie, jakby to nie było moje życie... Jak długo jeszcze będzie pod górkę :/

Cześć!
Dołączam do wątku i witam Was wszystkie 🙂 byłam już przez chwilkę na tym forum w zeszłym roku z moją pierwszą ciążą, która niestety zakończyła się za szybko.
Od tamtego czasu daliśmy sobie z mężem spokój ze staraniami, aż do niedawna. Ostatnie 2 cykle bezowocne, aż w tym miesiącu się to zmieniło. Dzisiaj obudziłam się z przekonaniem, że jestem w ciąży😄 zrobiłam test koło południa - słaba druga kreska. O 16 byłam na krwi - wynik 22mUI/ml. Jestem dziś w 23 dniu cyklu czyli ok 4 lub 5 dni przed spodziewaną miesiączką. W sobotę powtórka bety i mam nadzieję, że tym razem wszystko będzie szło pomyślnie 😊

Też Tobie życzymy, żeby szło pomyślnie, ale chyba pomyliłaś wątki...

Hejka !
Dzisiaj 4 dc nudzi się bez tych testów owulacyjnych , ciążowych . Ahhh te @ są najgorsze .
Przyszły nam juz witaminy więc juz się powoli faszerujemy 😂
Testów tez nakupilam i nawet mąż mnie pochwalił ze pomyślałam na zaś i nie bedzie trzeba co chwila do apteki znowu latac 😂😂😂
Jestem wykończona juz . Chciałabym odpocząć w końcu. Mam wrażenie ze jestem chomikiem zamkniętym w klatce z kółkiem na którym jestem całą dobę. Nie mogę już doczekać się tego zwolnionego tempa w ciąży ...

Kurde, przepraszam was za moje niedopatrzenie, jakoś odruchowo wątek o testowaniu wydał mi się właściwy na moje wypociny

Kurde dziewczyny. Ratunku. Coś mi się stało. @natkusia może pomozesz. Zrobiło mi się coś dziwnego od wczoraj na wejściu do pochwy. Na zewnętrznych wargach. Na samym końcu podwozia w stronę odbytu 🙈😂
I to jest jakie nie wiem.... Najpierw myślałam że to jakiegoś kształtu jak brodawka, potem że to może jakiś żylak, ale tak dzisiaj oglądałam i ranka jest. Może jakieś nadkażenie mi się zrobiło? Może otarcie? Czym to posmarować? Co to może być.
A maszynką nie zacielas przypadkiem?

reklama
Do góry