reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

🌬️💫💙W listopadzie chłodem wieje, lecz w nas na dwie kreski nadzieja szaleje!💙💫🌬️

reklama
Kurde dziewczyny. Ratunku. Coś mi się stało. @natkusia może pomozesz. Zrobiło mi się coś dziwnego od wczoraj na wejściu do pochwy. Na zewnętrznych wargach. Na samym końcu podwozia w stronę odbytu 🙈😂
I to jest jakie nie wiem.... Najpierw myślałam że to jakiegoś kształtu jak brodawka, potem że to może jakiś żylak, ale tak dzisiaj oglądałam i ranka jest. Może jakieś nadkażenie mi się zrobiło? Może otarcie? Czym to posmarować? Co to może być.

Kurde dziewczyny. Ratunku. Coś mi się stało. @natkusia może pomozesz. Zrobiło mi się coś dziwnego od wczoraj na wejściu do pochwy. Na zewnętrznych wargach. Na samym końcu podwozia w stronę odbytu 🙈😂
I to jest jakie nie wiem.... Najpierw myślałam że to jakiegoś kształtu jak brodawka, potem że to może jakiś żylak, ale tak dzisiaj oglądałam i ranka jest. Może jakieś nadkażenie mi się zrobiło? Może otarcie? Czym to posmarować? Co to może być.
Może cysta albo torbiel? Moja znajoma miała to Link do: Torbiel gruczołu przedsionkowego większego (Bartholina)

Sprawdziłam, to tak, jest to w tym miejscu ale jest to normalnie koloru narządu tylko że mam normalnie krwistą rankę.

Mam chyba clotrimazolum w domu, to posmaruje.
Będzie piekło napewno .
Detromecyne masz tez pomaga .
Mi raz cos wyszło. Stan zapalny mieszka włosa i pękło na fotelu u ginekologa. Smród,ropa. Wyczyscil mi to antybiotyk w maści i doustnie.
Az mnie na samą myśl swędzi i boli .

Będzie piekło napewno .
Detromecyne masz tez pomaga .
Mi raz cos wyszło. Stan zapalny mieszka włosa i pękło na fotelu u ginekologa. Smród,ropa. Wyczyscil mi to antybiotyk w maści i doustnie.
Az mnie na samą myśl swędzi i boli .
Ja antybiotyk biorę na zęba więc raczej żadnego stanu takiego nie dostanę nie wiem tylko w ogóle co to jest. Bo to wrzodowo nie wygląda. Raczej pęknięcie

Ciężko stwierdzić bez oceny ale możesz spróbować Pimafucortem posmarować i jak jak nosisz np wkładki do bielizny to na razie odstaw 🙂

reklama
Do góry