reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

🌬️💫💙W listopadzie chłodem wieje, lecz w nas na dwie kreski nadzieja szaleje!💙💫🌬️

reklama
Tylko że wczoraj miałam.pisac że jak coś to ja wpisuje się na testowanie na 3 grudnia bo to wychodzi te 12 dni po owulacji ale że tak powiem, rypło się 😅

W ogóle to już zobaczyłam nitki krwi zwiastujące że się nie udało i okres przyjdzie niebawem. Biorę dupka i się zastanawiam kufa jak to możliwe że 4 dzień dopiero go biorę i już okres się zblizaaaaaaa 😡😡😡😡😡
To ile jesteś dpo? Przecież to nie ma sensu, żeby okres tak wcześnie zaczął się rozkręcać, to chyba nawet nie jest możliwe. Może u Ciebie o coś innego chodzi.
No cóż. Dobrze wiedziałam że owulacja w 20 dniu cyklu nie da ciąży.
A dlaczego nie? Tzn już pomijając to, że mogłaś mieć niedojrzałe pęcherzyki, to owulacja w 20dc nie jest niczym dziwnym.

Tylko że wczoraj miałam.pisac że jak coś to ja wpisuje się na testowanie na 3 grudnia bo to wychodzi te 12 dni po owulacji ale że tak powiem, rypło się 😅
Ja też sądzę, że jeszcze nic straconego. Nie nakręcać się.
Nitki krwi nie muszą oznaczać okresu, a już tym bardziej ledwie Kilka dni po owulacji.

Dzwoniła moja szefowa z pytaniem jak mi się pracowało w poniedziałek i we wtorek 🥹 Zapytała czy poradzę sobie już sama od przyszłego tygodnia. Odpowiedziałam szczerze, że trochę się jeszcze obawiam ale jak będzie trzeba to postaram się podołać 🤣
Koniec końców stanęło na tym, że będę jeszcze z koleżanką na zmianie w niedzielę.
Zamierzam chłonąć wiedzę niczym ręcznik papierowy wodę.
Byle do wypłaty 🥰🤣

reklama
Dzwoniła moja szefowa z pytaniem jak mi się pracowało w poniedziałek i we wtorek 🥹 Zapytała czy poradzę sobie już sama od przyszłego tygodnia. Odpowiedziałam szczerze, że trochę się jeszcze obawiam ale jak będzie trzeba to postaram się podołać 🤣
Koniec końców stanęło na tym, że będę jeszcze z koleżanką na zmianie w niedzielę.
Zamierzam chłonąć wiedzę niczym ręcznik papierowy wodę.
Byle do wypłaty 🥰🤣
Kurde szefowa wydaje się być fajną babką ❤️ a jakie obiekty sprzątacie? Mocno skomplikowane? Na wszystko trzeba czasu, to prawda ale napewno sobie super radzisz 💪

Do góry