reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

🌬️💫💙W listopadzie chłodem wieje, lecz w nas na dwie kreski nadzieja szaleje!💙💫🌬️

Kochana wyplacz sie dzisiaj, masz do tego pelne prawo, a potem pamietaj, ze trzeba wstac z kolan, otrzepac sie i isc dalej! A co lekarz mowi na taki krotki czas po owu? Duphaston nie powinien tego wydluzyc? A u Ciebie mimo tego poszlo, niech no sie temu przyjzy dobrze..

No kurczaki tez widze ta linie, ale fakt.. powinna bic po oczach po tym czasie, chyba ze sie owu przesunela… no i zycze zeby jesli to nie ciaza to okres przyszedl jutro.. zebys tego 24 przez caly dzien plakala z radosci!
Mialam przesunięcie lh, bo pamiętam ale kurcze musiałabym mieć i przesunięcie, i bardzo pozna implantację. Szczerze? -nie wierzę, więc czekam na mój @. No jak się nie pojawi do środy -umowie się do lekarza bo co począć, ale wolałbym opcje z tym samoistnym pojawieniem się jutro i odrazu z grubej rury na 24 Prezent pod choinkę... No co, marzenia mogę sobie mieć, i życzę i sobie, i Wam II kresek!!! A najlepiej IIII na bliźniaki, i zdrowej 18msc ciąży;o - skoro bliźniaki to dwa razy dłuższej, nie? ;) hahha

reklama
Kochana wyplacz sie dzisiaj, masz do tego pelne prawo, a potem pamietaj, ze trzeba wstac z kolan, otrzepac sie i isc dalej! A co lekarz mowi na taki krotki czas po owu? Duphaston nie powinien tego wydluzyc? A u Ciebie mimo tego poszlo, niech no sie temu przyjzy dobrze..

No kurczaki tez widze ta linie, ale fakt.. powinna bic po oczach po tym czasie, chyba ze sie owu przesunela… no i zycze zeby jesli to nie ciaza to okres przyszedl jutro.. zebys tego 24 przez caly dzien plakala z radosci!
On tak jakby jeśli nie dochodzi do zapłodnienia to mówi że to wcale nie wcześnie.

Jutro dzwonię do invimedu umawiam wizytę na styczeń. Biorę Lamettę (bo nie będę marnować cyklu). I pytam lekarza czy mi zrobi drożność w szpitalu (bo to mi do kliniki potrzebne).
Nie wiem czy sobie robić tą krzywde i starać się w tym cyklu, bo znowu 9dni po owulacji wypadnie w święta i się załamie w święta że znowu nie dotrwałam do testowania.

Dzień dobry ❤

Podaję kawusię ☕
Pospałam dzisiaj jak jakiś suseł🥹

@KiedyPytam @Lady Strejser ściskam 🫂

U mnie w tym miesiącu albo będzie cykl bezowulacyjny albo jestem przed owulacją, ale to drugie wątpliwe bo dzisiaj mam już 17 dc i nigdy tak późno owulki nie miałam.
Wykres temperatury od rzekomo 3 dpo nie zostawia nadziei 😂
Dobrze, że brałam ten antybiotyk i nie było seksu bo nie będę przeżywała braku ciąży tylko to, że moje jajniki już kompletnie wygasają 😅

Nie zapisałam się na początek miesiąca na testowanie bo przyszedł okres, nie zapisałam się.na koniec bo się przesunęło. Nie zapisze się na 2.12 bo już dostałam plamień, nie zapisze się na koniec grudnia bo pewnie też się przesunie. Jprdl

Nie zapisałam się na początek miesiąca na testowanie bo przyszedł okres, nie zapisałam się.na koniec bo się przesunęło. Nie zapisze się na 2.12 bo już dostałam plamień, nie zapisze się na koniec grudnia bo pewnie też się przesunie. Jprdl
Przykro mi bardzo :( i rozumiem złość.
Ja powiem ci że mam zawsze szybciej plamienia i wiem że nic z tego. Ja mam późne owulacje bo koło 17 dnia a i tak już 10dpo wiem że nic z tego nie będzie( kiedyś się oszukiwałam implantacja), tyle że u mnie to lekkie plamienia mimo duphastonu .ale i ciebie jak już okres się tak szybko o razu zaczyna a nie plamienia to ja bym drążyła temat.

Chciałam napisać , że wracam do wpisów na forum
We wtorek byłam na wizycie u ginekologa od niepłodności
Zrobił mi USG
Owulacja była z lewej stronie czyli potencjalnie nie drożnej po ciąży pozamacicznej
sprawdził wszystkie badania
Wszystko wygląda dobrze pochwalił wyniki i suplementację
Skierował na badanie drożności jajowodów
Termin mam na 10.12
I jeszcze w grudniu podejdziemy do inseminacji

Natomiast u mojego męża wyniki są złe
Skierował go na test kwasowy i fragmentację dna
Czekamy na wyniki
Mam nadzieję że nie będzie tragedii i że będzieoznw odejść do inseminacji

To tak po krotce o tym co u mnie się dzieje
Co u was to wiem bo mimo ,że się nie udzielam to czytałam

Powodzenia dla nas wszystkich 🥰

Zrobił mi USG
Owulacja była z lewej stronie czyli potencjalnie nie drożnej po ciąży pozamacicznej
Termin mam na 10.12

Czekamy na wyniki

Hej, nie może być tak źle i męża skoro biora Was pod uwagę do i seminacji, więc uszy do góry! Trzymam kciuki za 10.

Zrobił mi USG
Termin mam na 10.12

Czekamy na wyniki

Trzymam kciuki, zeby wszystko poszlo po Waszej mysli ♥️

reklama
On tak jakby jeśli nie dochodzi do zapłodnienia to mówi że to wcale nie wcześnie.

Jutro dzwonię do invimedu umawiam wizytę na styczeń. Biorę Lamettę (bo nie będę marnować cyklu). I pytam lekarza czy mi zrobi drożność w szpitalu (bo to mi do kliniki potrzebne).
Nie wiem czy sobie robić tą krzywde i starać się w tym cyklu, bo znowu 9dni po owulacji wypadnie w święta i się załamie w święta że znowu nie dotrwałam do testowania.
Tylko bardziej patrze pod wzgledem jaka ma pewnosc, ze jak juz dojdzie do zaplodnienia to prozek sie utrzyma dluzej..

Do góry