reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

🌬️💫💙W listopadzie chłodem wieje, lecz w nas na dwie kreski nadzieja szaleje!💙💫🌬️

reklama
Właśnie was nadrabiam, ja dzisiaj cały dzień sprzątam, gotuje i ozdabiam dom. Duża choinka w przyszłym tygodniu to obstawiałam się małymi :)

@Lady Strejser trzymam kciuki żebys ten listopad zamknęła z przytupem.

@Kaalaa wyniki ładne :) super że trend spadkowy utrzymany.
O nie Strejselke biore na pierwszą buteleczkę w grudniu. Nie odbierajcie mi tego 😘 jako szefowa grudnia apeluje 🫣

A ja zamknięcie miesiąca bo dzisiaj coś sie zaczyna okres rozkręcać więc pewnie jutro 1dc, także idealnie przy moim cyklu będzie Sylwester na testowanie :)

Dobry wieczór kobietki 🥰
My dziś impreza rodzinna, zakupy i zleciało 😊 Widzę, że już u was świątecznie. Aż wam zazdroszczę🥹 kocham święta i ten okres przedświąteczny, ale narazie nie mamy co dekorować. Chwilowo mieszkamy u Mamy żeby przeczekać do kredytu i nie wkładać już w wynajem. Ale mam te szczęście, że moja mama jest zafiksowana tak samo jak my wszystkie na punkcie Świąt!😁

reklama
Ja im bliżej "testowania" tym łapałam większą nadzieję. Wkręciłam sobie że może faktycznie macie rację i parę nitek krwi w sluzie to może zagnieżdżenie. Do środy miałam brać dupka, we wtorek testować. Ale nieeeeeee plamienie przed okresem zawitało. Także jak tylko się rozkręci odstawiam dupka wcześniej by nie wydłużać na siłę cyklu.

Ja się chyba nigdy nie zapisze na testowanie bo ja nie dociągam do tego momentu. Normalnie dziewczyny testują 12 dnia po owu, po zastrzyku a ja co? Ja nie testuje bo ja 9-10 dnia po zastrzyku witam się z okresem :( ostatnio przyszedł z grubej rury 9 dnia. A dziś 9 dnia już plamienie i już się zaczyna 😭

Do góry