spoko23
Fanka BB :)
Mam nadzieję, że dobrze zaczynacie wrzesień  ja po dzisiejszej wizycie mogę donieść, że wracam do gry z ostatnim zarodkiem w kolejnym cyklu, pewnie początkiem października. Głowa niestety już w 4 stymulacji, trochę straciłam nadzieję, że ten transfer ma szansę.
 ja po dzisiejszej wizycie mogę donieść, że wracam do gry z ostatnim zarodkiem w kolejnym cyklu, pewnie początkiem października. Głowa niestety już w 4 stymulacji, trochę straciłam nadzieję, że ten transfer ma szansę.

ja po dzisiejszej wizycie mogę donieść, że wracam do gry z ostatnim zarodkiem w kolejnym cyklu, pewnie początkiem października. Głowa niestety już w 4 stymulacji, trochę straciłam nadzieję, że ten transfer ma szansę.

no ale nie będę martwiła się na zapas, nowy miesiąc jest
 no ale nie będę martwiła się na zapas, nowy miesiąc jest 
 to jest taka podstępna małpa, że jak nie myślisz o niej i nie chcesz żeby się opóźniła, to dokładnie to robi
 to jest taka podstępna małpa, że jak nie myślisz o niej i nie chcesz żeby się opóźniła, to dokładnie to robi  Będzie dobrze, małymi krokami!
 Będzie dobrze, małymi krokami! 

wczoraj mąż poczuł pierwszy raz kopnięcie dzidziula. Piękne uczucie
 wczoraj mąż poczuł pierwszy raz kopnięcie dzidziula. Piękne uczucie  
		 mam rozpiskę stymulacji, czekam na okres, potem jeszcze na następny i zaczynamy
 mam rozpiskę stymulacji, czekam na okres, potem jeszcze na następny i zaczynamy  czyli gdzieś z początkiem października
 czyli gdzieś z początkiem października  do tego czasu pobierzemy z mężem suple, trochę się jeszcze podreperujemy
 do tego czasu pobierzemy z mężem suple, trochę się jeszcze podreperujemy