koko.sanka
Fanka BB :)
O to to! To właśnie to uczucie! Niby super, że coś się dzieje, ale z drugiej ten strach- co my robimysuper! Pamiętam ten moment jak dostaliśmy rozpiskę z lekami do stymulacji, ależ to była mieszanka ekscytacji i strachu przed niewiadomą. Ale więcej ekscytacjija akurat miałam menopur i gonal-f. Wiecie już jak podawać zastrzyki?

Lekarz mi wytłumaczył, mam dodatkowo jeszcze rozpisane na recepcie, mam nadzieję, że sobie poradzę
 przeraża mnie odmierzanie 12 jednostek (?) z 75 (?) chyba tak jest w tym pierwszym leku
 przeraża mnie odmierzanie 12 jednostek (?) z 75 (?) chyba tak jest w tym pierwszym leku  czuję się jak dziecko w 1 klasie- wiem, że nic nie wiem
 czuję się jak dziecko w 1 klasie- wiem, że nic nie wiem 

ale progesteron przed owulacją/punkcją?
 ale progesteron przed owulacją/punkcją? 

mam rozpiskę stymulacji, czekam na okres, potem jeszcze na następny i zaczynamy
 mam rozpiskę stymulacji, czekam na okres, potem jeszcze na następny i zaczynamy  czyli gdzieś z początkiem października
 czyli gdzieś z początkiem października  do tego czasu pobierzemy z mężem suple, trochę się jeszcze podreperujemy
 do tego czasu pobierzemy z mężem suple, trochę się jeszcze podreperujemy 

chociaż nie ukrywam, że teraz ten miesiąc zanim zacznę brać leki będzie się ciągnął…
 chociaż nie ukrywam, że teraz ten miesiąc zanim zacznę brać leki będzie się ciągnął…