reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

🍂🌻Wrześniowe czary, kreski nam dają – serce się śmieje, marzenia się spełniają!🌻🍂

O, a mój pali e-fajkę a wyniki miał bardzo dobre 😅 Teraz mógłby rzucić jak wyszło, że mam astmę ale na siłę go namawiać nie będę, za to zabijam go wzrokiem 😂
Sama też paliłam bardzo długo ale obecnie od 5.5 roku nie palę 🥹
O kurde i tak rzucac przy kims kto pali 👏no i jak z ta astma dawalas rade 😂

reklama
Ja planuję założyć młodemu jakąś koszulkę w stylu „będę starszym bratem”. 😁 I chciałabym też coś w stylu gender reveal, bo w pierwszej ciąży nie robiliśmy. A macie jakąś preferowaną płeć?

Ja mam koszulkę dla córy z napisem "Big Sister" I bodziaki z odpowiednimi napisami które chciałabym wręczyć mężowi, Dziadkom i mojej Siostrze 🥹

Co do płci preferowałabym syna ale co będzie to będzie, byłe w końcu było 😂

Ja planuję założyć młodemu jakąś koszulkę w stylu „będę starszym bratem”. 😁 I chciałabym też coś w stylu gender reveal, bo w pierwszej ciąży nie robiliśmy. A macie jakąś preferowaną płeć?
Też o tym myślałam ale dla dziadków, chociaż nie sądzę aby się to udało 🙈
Co do płci chce obie. Mówię do męża, że do trzech razy sztuka, także może tym razem będzie chłopiec, chociaż mój mąż woli kolejna córkę, no nie da się dogodzić

u mnie w rodzinie się same dziewczynki rodzą więc chłopiec by zrobił furorę za to mój mąż by bardzo chciał córeczkę 😄

Ja mam bardzo gęste włosy, ale no, pare lat się w to bawiłam i zdecydowanie nie 😅 A naprawdę i kosmetyki, i jakieś siemię lniane, ploping i inne bajery robiłam. Pogodziłam się z moimi wywijasami 😅
Moje od zawsze proste jak druty, ale też miała długo fazę na włosing, galaretka na włosy, na noc olej z pestek dyni. To były czasy 🤣

reklama
Do góry