ka.an92
Fanka BB :)
Ja cos widzęMelduje się!!! Co myślicie? Bo ja już zgłupiałam czy widze czy nieRano jest, jeszcxe wzrok rozmazany xd

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja cos widzęMelduje się!!! Co myślicie? Bo ja już zgłupiałam czy widze czy nieRano jest, jeszcxe wzrok rozmazany xd
Odpusc mu, mysle ze niejako zaufal tam gdzie jest, a ma taki metlik, ze dokladanie kolejnego moze przyniesc blokade, zostancie, chyba ze upora sie z sytuacja, zaakceptuje problem (do rozwiazania!) i ewentualnie sam powie, ale chyba jeszcze nie jest na to gotowyDziewczyny, bardzo się boje o GLOWE mojego. Namawiałem go na inną klinikę bo mają lepsze terminy, ale się uparł jak osiołek. wiem, że pośpiech jest przy łapaniu pcheł a nie robieniu dziecka ale...
Nie widze zdjecia!Dziękuję dziewczyny za wsparcie, bardzo dziękuję, trzeba mi było kopa w dupę
Wiecie, różnie jest z tymi przerwami, czasem dla spokoju własnej głowy warto na miesiąc czy dwa odpuścić, nie wiem co zrobimy, na spokojnie trzeba przemyśleć.
Ale dziś też testowałam i moja głowa podpowiada chujocienia cienia cienia
Czy pamieta moze ktoras z Was czy po zaczeciu brania inozytolu (dzis 5 dzien) mrowily Wam piersi? Czy to moja glowa pada, cY jednak inozytol ma w tym swoj udzial?
Czyli na glowe mi rzucaU mnie nigdy a brałam baaaardzo długo![]()
Czyli na glowe mi rzuca![]()
U nas były robione tylko te podstawowe badania nasienia i właśnie z kliniki skierowali nas na te podstawowe,żadnych więcej nie robiliśmy,te też robiliśmy już w kliniceHejja melduję 9dpo na teście tym ultraczulym biel , piersi zaczynają boleć i brzuch też więc na 99 % nic z tego
Powiedzcie mi jeśli chodzi o badanie nasienia to wystarczy na początek zrobić podstawową wersje ? Bo widziałam że są jakieś dodatkowe badania typu fragmentacja DNA itd ale nie wiem czy to się robi od razu czy dopiero jak wyjdą jakieś nieprawidłowości ? Pod koniec września mam wizytę u lekarki która zajmuje się typowo problemami z zajściem w ciążę i chcę być przygotowana ze wszystkimi badaniami
Mi nie mrowiły.Czy pamieta moze ktoras z Was czy po zaczeciu brania inozytolu (dzis 5 dzien) mrowily Wam piersi? Czy to moja glowa pada, cY jednak inozytol ma w tym swoj udzial?