reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

🌬️💫💙W listopadzie chłodem wieje, lecz w nas na dwie kreski nadzieja szaleje!💙💫🌬️

Na miesiączkę mam na początku grudnia - jakoś 4.12 +- i już plan w głowie się pojawia kiedy na betę pojadę, czy się uda umówić do ginekologa jeszcze w tym roku,żeby zobaczyć chociaż czy ciąża jest wewnątrzmaciczna (jestem po 2 ektopowych- mam jeden jajowód).
Do tego ostatnio trochę czuję ten mój prawy jajowód to się już nakręcam jak psycholka.
Mam też niemiłe wspomnienia bo grudzień 23r. był szczęśliwy tylko przez chwilę - 5.12 pozytywne testy ciążowe, w Mikołajki powiedziałam mężowi o ciąży a 23.12 miałam laparoskopię i w wigilię wypis ze szpitala... I te święta nigdy nie będą takie same.

Ale powiem szczerze,że od czasu,gdy zobaczyłam ten mocny pik na teście LH to mam taki dobry nastrój mimo wszystko a w głowie się roją fanaberie. No nic ,czekam co mi przyniesie los :) 🤞🏼
Idziemy tym samym torem ❤️ u mnie też przewidywana miesiączka 5.12. Oby nam się w tym roku poszczęściło 🥹

reklama
Witam się już z drugą kawusią i pyszną cynamonką😍 u Mnie kolejny przewidywany termin miesiączki wypada 23.12 więc mam nadzieję , że prezentem będzie jej nie dostać 🙈 dodatkowo w grudniu mam też urodziny więc trochę liczę na ten miesiąc ❤️
Ja planowo powinnam dostać okres 1.12 więc przy moich 30-32 dniowych cyklach może będę testować w Sylwestra:)

reklama
Do góry