Artemida90
Fanka BB :)
no ja z kolei nie mogłam zrobić ani jednej bhcg z krwi. Tylko test w 14dpt był decydujący. Jakie państwo jesteś?Teraz mam taką nauczkę że jeśli będę musiała mieć kolejny transfer to testu już chyba nie ruszę i tylko beta
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<
no ja z kolei nie mogłam zrobić ani jednej bhcg z krwi. Tylko test w 14dpt był decydujący. Jakie państwo jesteś?Teraz mam taką nauczkę że jeśli będę musiała mieć kolejny transfer to testu już chyba nie ruszę i tylko beta
Mieszkam w Danii a ty?no ja z kolei nie mogłam zrobić ani jednej bhcg z krwi. Tylko test w 14dpt był decydujący. Jakie państwo jesteś?
Holandia i też tutaj robiłam in vitro - mam już synka z in vitro z 2020 roku i teraz czekamy na kolejnego synka z czwartego transferuMieszkam w Danii a ty?
Super gratulacje dla wasHolandia i też tutaj robiłam in vitro - mam już synka z in vitro z 2020 roku i teraz czekamy na kolejnego synka z czwartego transferu
 jestem ciekawa jak będzie u mnie ale jakoś mi się ta cała sytuacja nie podoba
 jestem ciekawa jak będzie u mnie ale jakoś mi się ta cała sytuacja nie podoba  coś dziwnego się dzieje z tymi testami i czuję że nie jest to normalne
 coś dziwnego się dzieje z tymi testami i czuję że nie jest to normalneMyślę że najlepiej poczekać kilka dni i dopiero zrobić. Takie robienie po 3 testy dziennie to zadręczanie samej siebie i niczemu dobremu nie służy. Jeśli ma być ciąża to będzie, wiem że jak człowiekowi tak bardzo zależy to nie może wytrzymać i ciągle o tym myśli i chce sprawdzać. Ale to naprawdę nie pomaga. Tutaj wygląda że coś się dzieje ale na spokojnieZobaczcie na to … wczoraj robiłam rano test wyglądał jak na 1 kompletnie prawie nic nie było potem popołudniu wczoraj pojechałam po cyfrowy pokazał mi ciąża 1-2 .. byłam pewna że to ovitrelle wykrył,dziś przypadkiem znalazłam test ciążowy ostatni jaki mam i go zrobiłam nie z pierwszego moczu i po kawie i tu takie kreski … Cała się trzęsę dosłownie jak galareta

Tak masz racje,myśle że to duży błąd że robiłam testy od 8 dnia po ovitrelle za dużo stresu,gdybym mogła cofnąć czas na pewno bym tego nie robiła więcejMyślę że najlepiej poczekać kilka dni i dopiero zrobić. Takie robienie po 3 testy dziennie to zadręczanie samej siebie i niczemu dobremu nie służy. Jeśli ma być ciąża to będzie, wiem że jak człowiekowi tak bardzo zależy to nie może wytrzymać i ciągle o tym myśli i chce sprawdzać. Ale to naprawdę nie pomaga. Tutaj wygląda że coś się dzieje ale na spokojnie
Ja miałam najlepiej bo zupełnie nie spodziewałam się ciąży i zrobiłam test tydzień po terminie miesiączki i krecha była ciemniejsza od tej testowej.
 to mój pierwszy transfer gdzie uzyskałam tylko jedną blastke 3bb .. ta dzisiejsza kreska to dla mnie szok .. codziennie ta kreska była cieniem,wczoraj praktycznie jej nie było i porównywałam do innych kresek dziewczyn i byłam pewna że koniec ..nigdy więcej już nie robiła bym testów tak wcześnie bo widzę jaki to bez sens i stres niesamowity ..
 to mój pierwszy transfer gdzie uzyskałam tylko jedną blastke 3bb .. ta dzisiejsza kreska to dla mnie szok .. codziennie ta kreska była cieniem,wczoraj praktycznie jej nie było i porównywałam do innych kresek dziewczyn i byłam pewna że koniec ..nigdy więcej już nie robiła bym testów tak wcześnie bo widzę jaki to bez sens i stres niesamowity ..

Pamiętaj też że każdy test ma inną czułość. Ja robiłam testy w 10dpt i każdy wyglądał inaczej mimo że zrobiony z jednego moczu - zawsze robię do kubeczka na mocz i z niego kilka testów sprawdzamZobaczcie na to … wczoraj robiłam rano test wyglądał jak na 1 kompletnie prawie nic nie było potem popołudniu wczoraj pojechałam po cyfrowy pokazał mi ciąża 1-2 .. byłam pewna że to ovitrelle wykrył,dziś przypadkiem znalazłam test ciążowy ostatni jaki mam i go zrobiłam nie z pierwszego moczu i po kawie i tu takie kreski … Cała się trzęsę dosłownie jak galareta

w tej ciąży zrobiłam chyba z 30 różnych testów i nadal mam je w szafce nocnej do kolejnego sikania ale no 28tydzien ciąży to już bez sensu
 w tej ciąży zrobiłam chyba z 30 różnych testów i nadal mam je w szafce nocnej do kolejnego sikania ale no 28tydzien ciąży to już bez sensu