reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

In vitro 2024 - refundacja

reklama
Hej dziewczyny! Czytam was ciągle, ale przy maluchu mało czasu i jak już wszystko nadrobię to zapominam komu i na co chciałam odpisać :D trzymam za was mocno kciuki!
Nasz Wojtek konczy dzis 10 tygodni, a ja mimo, ze sie zarzekałam, ze po naszych przeżyciach nie chce kolejnego dziecka to zostawiamy sobie z mężem otwartą furtkę, mamy przecież jeszcze 5 zarodków. Trzeci transfer był dopiero tym udanym więc wiadomo, że może być różnie. No ale po CC trzeba odczekać ten rok wiec jeszcze czas na decyzje :D

Hej dziewczyny, jestem tu nowa, więc chciałam wszystkie was serdecznie przywitać. To moja pierwsza procedura in vitro chociaż stymulacja była bardzo trudna, jednak udało sie uzyskać jedna blastocyste 4aa, jestem teraz 7 dpt zrobilam rano test, co myślicie? W dniu transferu musiałam wziac połowę ampulki ovitrelle, boje sie ze to ten zastrzyk sie jeszcze utrzymuje.
1000016117.jpg

Hej dziewczyny, jestem tu nowa, więc chciałam wszystkie was serdecznie przywitać. To moja pierwsza procedura in vitro chociaż stymulacja była bardzo trudna, jednak udało sie uzyskać jedna blastocyste 4aa, jestem teraz 7 dpt zrobilam rano test, co myślicie? W dniu transferu musiałam wziac połowę ampulki ovitrelle, boje sie ze to ten zastrzyk sie jeszcze utrzymuje.Zobacz załącznik 1719783
7 dni po zastrzyku to jak najbardziej może być Ovitrelle, bo ono się utrzymuje nawet do kilkunastu dni. Także nie powiemy Ci czy to już ciąża.
Musisz cierpliwie poczekać i zrobić betę tak jak pewnie kazał lekarz.

reklama
owszem, nakupiłam testów w rossmanie ile mi się zmieściło do plecaka przy wózku 🤣 i sikam teraz co 4 godziny bo nie mogę się napatrzeć 😂 rano też byłam na pobraniu krwi, czekam na wyniki 😉

Załączniki

• IMG_3097.jpeg
    IMG_3097.jpeg
    52 KB · Wyświetleń: 85
  • IMG_3105.jpeg
    IMG_3105.jpeg
    211,2 KB · Wyświetleń: 86
Do góry