Małgosiagosiak
Fanka BB :)
Też właśnie jadę na tsh i ft4.Cześć wszystkim z ranaja dzisiaj wolne w pracy, bo jadę właśnie zbadać tsh, ft3, ft4
![]()

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Też właśnie jadę na tsh i ft4.Cześć wszystkim z ranaja dzisiaj wolne w pracy, bo jadę właśnie zbadać tsh, ft3, ft4
![]()
Co fajnego robiłaś w weekend ?Cześćtesty negatywne, w piątek dostałam okres który trwał 2 dni
bez żadnego bólu jak w poprzednich miesiącach. Ferstilwoman jednak działa jak niektóre z dziewczyn pisały, nie bolesne miesiączki. Cudownie spędziłam weekend.
Miałam wolne w piątek i pojechałam z mężem do IKEACo fajnego robiłaś w weekend ?![]()
Choć napewno jest Ci smutno to musimy myśleć, że nowy cykl to nowa szansa. Tego się trzymajmyProszę mi wpisać @. Zaczynam nowy cykl.
Testy owu przyjdą w poniedziałek. Ale tak mi się wydaję że idalnie na nasz wyjazd w góry wypadniemąż ma urodziny w październiku byłoby cudownie
Skończyły mi się witaminki, brałam Pregna Start, nie wiem czy zamawiać te same czy coś lepszego? Polecicie coś?
Hej dziewczyny po dłuższej przerwie
Już Was nie nadrobię, bo mam zaległe 20 stron a jakoś brak czasu, orzewime tylko strony by zobaczyć Wasze zdjęcia testów
Co do Wednesday 1 sezon super, teraz zaczęłam 2 sezon, podobno też mega dobry.
A " Moje życie z Walterami " też uwielbiamtak samo jak " Tego lata stałam się piękna " ( na prime video ).
Jaka cudowna wiadomość !!Gratulacje kochana !
Na każdego kiedyś przyjdzie ten wyjątkowy czas
![]()
Idę laski właśnie do kina z szwagierka na horror Obecność 4czemu to sobie robię
![]()
A czy któraś z was miała może stymulację lamettą?jak się po niej czułyście? Ja kiedyś miałam ale wydaje mi się że nic mi po niej nie było a teraz tak czuję dość mocno swoje jajniki,nie żeby mnie jakoś bolały czy coś tylko tak nie wiem jak to określić takie pełne podbrzusze jakby było boję się żeby przez to owulacja mi się nie przesunęła i nie przyszla wcześniej niż powinna...dopiero za tydzień mam jechać na monitoring i na zastrzyk
Dziewczyny ile płacicie za monitoring owu? Tak patrzę u siebie i po 3 stówy, ale nie wiem czy to za jedną wizytę czy za ile? Jeszcze w tym cyklu się nie zdecyduję, ale może od kolejnego…
Wlasnie o to chodzi, ze my to widzimy i az sie cos w czlowieku robi… nie powiem bo bardzo sie ciesze, ze wreszcie zrobili dofinansowanie na ivf, choc nie zdejmuje calych kosztow, to jest juz duzo bardziej dostepne dla wielu osob, ktore bez tego moglyby tylko pomarzyc… raczej sama nie skorzystam, ale bardzo mnie to cieszy! Nie mniej do dolozenia jest jeszcze sporo pomniejszych rzeczy… mamy tak niskie bezrobocie, ze serio kazdy by mogl znalezc prace, chocby niezbyt konfortowa, wiec jesli ktos nie pracuje, nie odprowadza skladek, nie dba o siebie no to jak, ze jeszcze ma pierwszenwto… no wkurza ta niesprawiedliwosc…
Dziewczyny, które mają już swoje pociechy, miałyście jakieś przeczucie/objawy zanim zobaczyłyście 2 kreski czy was wzięło z zaskoczenia?![]()
Dziewczyny ten test owu jest wg was pozytywny czy jeszcze nie? Zrobiłam pierwszy raz, nie mam jeszcze porównania. Zrobię jeszcze kilka w tym cyklu, żeby sprawdzić czy w ogóle wyłapię jakiś pik, bo ogólnie mam zawyżone lh i nie ma sensu, żebym używała testów owu, ale niedawno robiłam badanie i lh było w porządku to uznałam, że spróbuję.
Cześć wszystkim z ranaja dzisiaj wolne w pracy, bo jadę właśnie zbadać tsh, ft3, ft4
![]()
Też właśnie jadę na tsh i ft4.Do tego robię cytologię i hpv, bo już pora.
Wzięło z zaskoczeniaDziewczyny, które mają już swoje pociechy, miałyście jakieś przeczucie/objawy zanim zobaczyłyście 2 kreski czy was wzięło z zaskoczenia?![]()