reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

🌬️💫💙W listopadzie chłodem wieje, lecz w nas na dwie kreski nadzieja szaleje!💙💫🌬️

A u mnie sucho,zimny wiatr i +2 st 🫣
Ciekawe kiedy na Pomorzu zacznie sypać 🥶☃️❄️
Chetnie oddam troche, u mnie trzeba 2 raz odsniezac 🙈
Ciekawe jak żyją kobiety które w życiu zrobiły jeden test ciążowy xd
Tez mnie to zastanawia… to trzeba miec w sobie poklady cierpliwosci!
Byłam odebrać zamówienie z Empiku 🥹
Przy okazji weszłam do Pepco I kupiłam Siostrze poduszkę którą mi ostatnio pokazywała i się jej podobała. Będzie miała niespodziankę jak wróci z pracy 🥰

Zobacz załącznik 1729116
Ale cudna!!! 😍😍
Jutro oficjalnie sikam z wstawieniem mojego testu, jakiegokolwiek koloru by nie był, nawet zielony. Teoretycznie jutro powinna być @, ale jak mniemam przesunie się 3dni bo owulacja się przesunęła w tym cyklu. Chyba że pójdę spać w białej piżamie .. to może się @ rozbudzi nad ranem.
Trzymam kciuki, zeby ten okres to nigdy nie nadszedl! No zeby w koncu zaswiecily nam te 2 kreski no! 🤞

reklama
Ale z tymi zelkami to dzisiaj przegiecie.. zachcialo mi sie zelek 😂 ide robic zdrowe sniadanie do pracy! Na przekor!

Ale z tymi zelkami to dzisiaj przegiecie.. zachcialo mi sie zelek 😂 ide robic zdrowe sniadanie do pracy! Na przekor!

Co tam będziesz pichciła? 🥹
Pójdę chyba w Twoje ślady i też sobie zrobię śniadanie na jutro i od fszu drugie śniadanie 😀 Zauważyłam, że jak mam uszykowane z wyprzedzeniem to łatwiej trzymam się swoich założeń a jak nie mam to zawsze wpadnie coś nadprogramowo 😂

Co tam będziesz pichciła? 🥹
Pójdę chyba w Twoje ślady i też sobie zrobię śniadanie na jutro i od fszu drugie śniadanie 😀 Zauważyłam, że jak mam uszykowane z wyprzedzeniem to łatwiej trzymam się swoich założeń a jak nie mam to zawsze wpadnie coś nadprogramowo 😂
Mam dokladnie to samo :D do pracy zazwyczaj robie sobie sniadanie ikea, czyli teoche szynki/ sera, kawalek chleba, ogorka, papryke, jakies kabanosy, pozniej komponuje kanapke juz w pracy 😂 zawsze biore jeszcze skyr, co by kawa tak na pusto nie wlatywala i batoniki z automatu nie kusily 😂

Mam dokladnie to samo :D do pracy zazwyczaj robie sobie sniadanie ikea, czyli teoche szynki/ sera, kawalek chleba, ogorka, papryke, jakies kabanosy, pozniej komponuje kanapke juz w pracy 😂 zawsze biore jeszcze skyr, co by kawa tak na pusto nie wlatywala i batoniki z automatu nie kusily 😂

Wieki nie jadłam kabanosów 😀
Już wiem co kupię w najbliższym czasie 🤣

reklama
Ja od trzech tygodni do porzygania codziennie na śniadanie do pracy szykuje sobie bułeczkę: serek kanapkowy, łosoś wędzony, sałata, czerwona cebula, ogórek zielony i kapary. Do tego serek wiejski i tak codziennie poza weekendem. Ciekawe kiedy mi się znudzi 😄🫣

Do góry