Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza
A u mnie sucho,zimny wiatr i +2 st
Ciekawe kiedy na Pomorzu zacznie sypać![]()
Ja stanowczo wolę mróz niż te szlapeU nas sypie od rana ale temperatura na plusie więc zaraz będzie breja a nie śnieg![]()
U mnie na wadze 68.6 kg wzrost 167 cmWeszłam na wagę i 68 kg. Przy 165 cm to granica nadwagi >_> żyję i balansuje na krawędzi. Chyba naprawdę czas ograniczyć te ciasteczka. Ostatnimi czasy było 65 kg.
Kolejna jedziesz na tym samym wózku co my haha, ja sobie mówię że dojem to słodkie co mam w domu i dla własnego zdrowia i spokoju przejdę na tę dietę żeby mieć więcej siły i mieć tendencję spadkową nie wzrostową hahaU mnie na wadze 68.6 kg wzrost 167 cmkurde chyba odłożę jednak te Schoko-Bonsy... Fuck
![]()
Ja stanowczo wolę mróz niż te szlape![]()
Ja mam 4 pinki 10, 3 clearblue 10 XD i paczkę chyba 10 tanich testów ze sklepu typu action. Więc też nie będę marnować.
![]()
Ciekawe jak żyją kobiety które w życiu zrobiły jeden test ciążowy xd
Ja też pik miałam 21.11 i wydaje mi się że u mnie owulacja zachodzi zaraz po piku, nie miałam monitoringu aleee zawsze mam pik i w ciągu tego samego dnia od razu mocny ból. Konsultowałam się ze znawcą tematu (chatgptKorci mnie zatestować w niedzielę - będzie to 26dc ale to będzie za wcześnie na logiczny wynik bo pik miałam 21.11 ale myślę o tym ,że w ciąży w lipcu miałam właśnie ultraducha w 26 dc a wiem też ,że co ciąża to inna sytuacja,każdy cykl może być inny niż też udany - bo nie byłam na monitoringu także to może być 8 dpo albo i 6 także chyba będę grzeczna i nie będę testować w listopadzie...
Mam tylko 4 testy - pinka strumieniowego i strumieniowego helloBaby 10mq i dwa płytkowe z pinka i nie mam zamiaru wariować i dokupować bo zachciało mi się sikać za wcześnie także muszę to przemyśleć![]()