reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

🌬️💫💙W listopadzie chłodem wieje, lecz w nas na dwie kreski nadzieja szaleje!💙💫🌬️

reklama
Korci mnie zatestować w niedzielę - będzie to 26dc ale to będzie za wcześnie na logiczny wynik bo pik miałam 21.11 ale myślę o tym ,że w ciąży w lipcu miałam właśnie ultraducha w 26 dc a wiem też ,że co ciąża to inna sytuacja,każdy cykl może być inny niż też udany - bo nie byłam na monitoringu także to może być 8 dpo albo i 6 także chyba będę grzeczna i nie będę testować w listopadzie...
Mam tylko 4 testy - pinka strumieniowego i strumieniowego helloBaby 10mq i dwa płytkowe z pinka i nie mam zamiaru wariować i dokupować bo zachciało mi się sikać za wcześnie także muszę to przemyśleć 🫣😆

U mnie na wadze 68.6 kg wzrost 167 cm 🤐 kurde chyba odłożę jednak te Schoko-Bonsy... Fuck 🤣
Kolejna jedziesz na tym samym wózku co my haha, ja sobie mówię że dojem to słodkie co mam w domu i dla własnego zdrowia i spokoju przejdę na tę dietę żeby mieć więcej siły i mieć tendencję spadkową nie wzrostową haha

Ja stanowczo wolę mróz niż te szlape 😱

Też wolę mrozik 😀

Ja mam 4 pinki 10, 3 clearblue 10 XD i paczkę chyba 10 tanich testów ze sklepu typu action. Więc też nie będę marnować.

🤡🫣

ja tez mam zapas. Starczy mi chyba na wszystkie procedury in vitro, o ile podejdzieny do kolejnych bo na razie mamy wersje, że kończymy na pierwszej niezależnie od wyniku 😅

Ciekawe jak żyją kobiety które w życiu zrobiły jeden test ciążowy xd

Nie wiem ale im zazdroszczę 🤣

reklama
Korci mnie zatestować w niedzielę - będzie to 26dc ale to będzie za wcześnie na logiczny wynik bo pik miałam 21.11 ale myślę o tym ,że w ciąży w lipcu miałam właśnie ultraducha w 26 dc a wiem też ,że co ciąża to inna sytuacja,każdy cykl może być inny niż też udany - bo nie byłam na monitoringu także to może być 8 dpo albo i 6 także chyba będę grzeczna i nie będę testować w listopadzie...
Mam tylko 4 testy - pinka strumieniowego i strumieniowego helloBaby 10mq i dwa płytkowe z pinka i nie mam zamiaru wariować i dokupować bo zachciało mi się sikać za wcześnie także muszę to przemyśleć 🫣😆
Ja też pik miałam 21.11 i wydaje mi się że u mnie owulacja zachodzi zaraz po piku, nie miałam monitoringu aleee zawsze mam pik i w ciągu tego samego dnia od razu mocny ból. Konsultowałam się ze znawcą tematu (chatgpt 🤣) i stwierdził że skoro tak szybko czuje ból to mogę być w tym procencie kobiet u którym owulacja występuje w ciągu około 6-8h od wzrostu LH. Więc idąc tym tokiem myślenia w niedzielę będzie 9 dpo i też mnie kusi mocno sikanko na patyka z rana ale stwierdziłam że zdam się na "sygnały" 🤣🤐 Jeśli coś będzie mnie ciągnąć, pobolewać itp to może za testuje a jeśli nie to poczekam dłużej 🤔🤷‍♀️ oszaleć idzie z tym odliczaniem

Do góry