Kaalaa
Fanka BB :)
Hahaha podpisuje sie pod tym cala soba
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza
Hahaha podpisuje sie pod tym cala soba
Tez przed covidem zrzucilam +/- 35-40 a potem przytylam, ale nie jest zle, bylo -15, jest -12ahhahhaah dobre! Ja od dziś do soboty głodówka, musze oczyścić organizm z tego wszystkiegocoś mi się przytyło na tą zimę hahah. Ale i tak jest super, 3 lata temu jak się wzięłam to w 9 miesięcy zrzuciłam 35 kg pomyślcie ważyłam 105 kg, do tego czasu trzymałam wagę między 67a 73 kg a teraz dopiłam do 76 kg i wiecie jak się źle czuje.. haha
To też ja! A do tego przed nami święta
Zrzuce te 3 kg przed swietami, zeby 27 grudnia waga wyszla na zeroTo też ja! A do tego przed nami święta![]()
Weszłam na wagę i 68 kg. Przy 165 cm to granica nadwagi >_> żyję i balansuje na krawędzi. Chyba naprawdę czas ograniczyć te ciasteczka. Ostatnimi czasy było 65 kg.
Dajcie spokój dziewczyny, pewno jesteście szczupłe i nie widać u was tej wagiJak ważylam się w poniedziałek to u mnie pokazało 71.1 a wzrostu mam 164 cm![]()