reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

🍂🌻Wrześniowe czary, kreski nam dają – serce się śmieje, marzenia się spełniają!🌻🍂

reklama
No właśnie.....

Mam właśnie pytanie, jak widzicie swoje starania pod kątem nieuniknionego.... Nie wiadomo czy za miesiąc czy dwa lata ale jednak ... :( ja się dzisiaj zawahałam biorąc pierwsza tabletkę lametty.
Ja się staram nie czytać za dużo wiadomości i nie nakręcać 😕

No właśnie.....

Mam właśnie pytanie, jak widzicie swoje starania pod kątem nieuniknionego.... Nie wiadomo czy za miesiąc czy dwa lata ale jednak ... :( ja się dzisiaj zawahałam biorąc pierwsza tabletkę lametty.
Ja mam 34 lata,staram się o drugie dziecko nie wiem kiedy mi się uda ale czasami się zastanawiam i mam chwilę zwątpienia czy nie jest już za późno,czy nie jestem już za stara,ale jak patrzę na moją gwiazdę i pomyśle że ona jest sama to od razu mi głupie myśli przechodzą

Ja mam 34 lata,staram się o drugie dziecko nie wiem kiedy mi się uda ale czasami się zastanawiam i mam chwilę zwątpienia czy nie jest już za późno,czy nie jestem już za stara,ale jak patrzę na moją gwiazdę i pomyśle że ona jest sama to od razu mi głupie myśli przechodzą
A jeśli chodzi o drony,o wojnę to co ma być to i tak będzie tego się nie uniknie,też się obawiałam ale co to da że zacznę się zamartwiać?nic a odłożę to w czasie to już może być za późno,a wojna może i wcale nas nie dotknie potem będę sobie pluła w brodę

U mnie te dwie to były pod potencjalny transfer ale wiem, że po jednej tabletce też zapisują 😁
No ja właśnie kilka lat temu jak brałam to też brałam po jednej ale właśnie widzę że sporo osób ma przepisywanych po dwie,dlatego to mnie tak zdziwiło że u mnie tylko jedna,chociaż i teraz po tej jednej dziennie nie najlepiej się czuje a kiedyś było wszystko ok🤷

reklama
No właśnie.....

No powiem Ci zastanawiające to jest. Ale ogólnie jesteśmy w NATO. Jak ma być wojna tu już będzie III Światowa.
Jezus ja teraz zaciażylam (4+6) i na samą myśl wojna , przechodzą mnie ciarki 🤐
Teraz są takie bomby, że jakby wybuchła 3 Światowa to ***** z tego świata by zostało.

Do góry