reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

🍂🌻Wrześniowe czary, kreski nam dają – serce się śmieje, marzenia się spełniają!🌻🍂

reklama
Ok. To spróbuję Was poznać lepiej. Kto jest tu bliżej 40 niż 30? 🙈 Czy wszystkie tu jedziemy na dopalaczach czy ktoś raczej naturalnie się stara?

Ja tylko przypomnę że według regulaminu na ławce są osoby które z różnych powodów nie mogą się w danym miesiącu starac..jesli był seks bez zabezpieczenia to zapisujemy się na testowanie 🤷 chyba że jak okres jednak się spóźni to nie wywalisz nam tutaj z pozytywnym testem niezapisana
No nie przesadzajmy kurcze dziewczyna jednak na tej grupie jest sporo czasu jest na ławeczce bo musi miesiąc czy dwa odpuścić nie koniecznie w tym miesiącu się stara zajść ale zdarzają się i wpadki więc trochę dziwnie to określiłaś że nagle wypali z testem pozytywnym no jak mogła skoro była na ławeczce,kurde bez przesady seks w związku jest i wszystko się może zdarzyć nawet jeśli ktoś się zabezpiecza więc trochę nie ładnie napisałaś.

reklama
Dobra dziewczyny dajcie spokój. Ja też byłam na ławce a ostatecznie przepisałam się na testowania ze względu na seks bez zabezpieczenia.
Po co te nerwy ? Wiadomo, każdej z Nas kiedyś hamulce puszczą ale no fakt jest taki, że Pati od roku czasu. Miesiąc w miesiąc stara się o dziecko. Rozumiem ją doskonale z czym się mierzy dostając nową pracę a z poczuciem chęci posiadania drugiego dziecka..

Nawet jakby wyszedł test pozytywny to przecież może w ten sam dzień napisać, żebyś przeniosła ją z ławki na testowanie i w ten sam dzień albo za parę chwil wstawić test ciążowy.

Ok, rozumiem regulaminu się nie łamie- ale nie napisała przecież, że owulację śledziła, że jest 100% pewna ,że trafiła w okienko.
Też mam takie samo zdanie na ten temat. Stara się jednak jakiś czas o te dziecko a że musi chwilowo odpuścić to nie trzeba od razu jej ścigać że uprawiała seks a siedzi na ławeczce bez przesady... I oczywiście może się przepisać z ławeczki na testowanie w każdej chwili a tu od razu jakby jakieś przestępstwo popełniła

Do góry