reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

🍂🌻Wrześniowe czary, kreski nam dają – serce się śmieje, marzenia się spełniają!🌻🍂

Chętnie bym posłuchała o tym ananasie 😄
Nie jest to udowodnione naukowo, ale wieść forumowa niesie ze bromelaina wspomaga zagnieżdżeniu zarodka więc trzeba go jeść od owulacji. I najbardziej środek ananasa bo on ma najwięcej tego składnika.

Ja wiem że to może kosmiczne, ale ja się już chwytałam wszystkiego po ponad 3 latach walki i ciążę. 😉 Wino czerwone na endometrium też piłam. Wiesiołek na śluz płodny. I inne takie. Z nogami do góry po seksie 😂

reklama
Przepraszam że nie na temat, ale muszę się wyżalić. Siedzę bez roboty, bo nie mogę jej znaleźć. Odpuściłam temat, bo muszę zrobić 360 godzin praktyk, już miałam ogarnięte podbite, to uczelnia mi odrzuciła bo musi mi to podbić dietetyk. No siedzę i ryczę, wszystko pod górkę. Nie mogę iść do roboty, bo muszę robić praktyki, a ich zrobić nie mogę, nie mam znajomości w DPS, Hospicjach, Szpitalach, a tam muszę. Załamałam się.
Może trzeba popytać jeszcze poszukać na spokojnie wiem co czujesz ale wierzę że wszystko u ciebie się ułoży,nie wszędzie liczą się znajomości głowa do góry

Nie jest to udowodnione naukowo, ale wieść forumowa niesie ze bromelaina wspomaga zagnieżdżeniu zarodka więc trzeba go jeść od owulacji. I najbardziej środek ananasa bo on ma najwięcej tego składnika.

Ja wiem że to może kosmiczne, ale ja się już chwytałam wszystkiego po ponad 3 latach walki i ciążę. 😉 Wino czerwone na endometrium też piłam. Wiesiołek na śluz płodny. I inne takie. Z nogami do góry po seksie 😂
Ja się tylko co do wina wypowiem, że to jednak mit. O wiele lepiej brać resweratrol. Żeby wino zadziałało tak jak jedna tabletka to trzeba go wypić kilka litrów. 😅 Kiedyś słuchałam o tym fajnego podcastu, jak znajdę to podrzucę.

Ja się tylko co do wina wypowiem, że to jednak mit. O wiele lepiej brać resweratrol. Żeby wino zadziałało tak jak jedna tabletka to trzeba go wypić kilka litrów. 😅 Kiedyś słuchałam o tym fajnego podcastu, jak znajdę to podrzucę.
No wiadomo że mit. Ale nawet jak działa jak placebo to się człowiek chwytał wszystkiego. Ogólnie nie cierpię czerwonego wina ale lampkę dwie wypijałam wierząc że serio zadziała na ukrwienie macicy przed owulacją. Po owulacji już nie.

No niestety. Jak się tak długo walczy to się we wszystko już wierzy i wszystkiego próbuje.

No wiadomo że mit. Ale nawet jak działa jak placebo to się człowiek chwytał wszystkiego. Ogólnie nie cierpię czerwonego wina ale lampkę dwie wypijałam wierząc że serio zadziała na ukrwienie macicy przed owulacją. Po owulacji już nie.

No niestety. Jak się tak długo walczy to się we wszystko już wierzy i wszystkiego próbuje.
O tak. Ile ja czasu poświęciłam na wyszukiwanie jak poprawić swój stan i przyspieszyć zajście w ciążę to nie zliczę.

Miałam podobnie z koktajlem z arbuza i buraka po transferze 😅
Człowiek by się wszystkiego chwycił 😜

reklama
U mnie te dwie to były pod potencjalny transfer ale wiem, że po jednej tabletce też zapisują 😁
Ja mam przepisane 2-6 dzień cyklu 2 razy dziennie. Ale u mnie to wiadomo że trzeba grubszy kaliber. Ale po jednej dziennie też lekarze zapisują.
Jeszcze nie gadałam z moją lekarką jak ona to widzi, ja oczywiście mam przed oczami lepsze działanie na dwóch tabletkach, nie wiem czy chcę tracić czas na jedną 🥲 aczkolwiek moją położniczą głowa podpowiada zupełnie co innego

Do góry