poziomkowa00
Fanka BB :)
I jeszcze imbir chyba do tegoMiałam podobnie z koktajlem z arbuza i buraka po transferze
Człowiek by się wszystkiego chwycił![]()

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
I jeszcze imbir chyba do tegoMiałam podobnie z koktajlem z arbuza i buraka po transferze
Człowiek by się wszystkiego chwycił![]()
I jeszcze imbir chyba do tegopaskudne,zrobilam raz
![]()
Tak,po dwóch łykach wylałamJuż nawet nie pamiętam ale w smaku to...![]()
Wiesiołek na śluz pomógł?Nie jest to udowodnione naukowo, ale wieść forumowa niesie ze bromelaina wspomaga zagnieżdżeniu zarodka więc trzeba go jeść od owulacji. I najbardziej środek ananasa bo on ma najwięcej tego składnika.
Ja wiem że to może kosmiczne, ale ja się już chwytałam wszystkiego po ponad 3 latach walki i ciążę.Wino czerwone na endometrium też piłam. Wiesiołek na śluz płodny. I inne takie. Z nogami do góry po seksie
![]()
Tak,po dwóch łykach wylałamale próbowałam..
![]()
Zuch dziewczynaJa wypiłam cały myśląc "dla dobra transferu, dla dobra transferu"![]()
Jak wy to robicie, że takie piękne wyniki?Kurła, mam wyniki prożka.
37.70 ng![]()
Ja jednak miałam nosa kogo mam z tej ławki powyganiać na testowaniaKurła, mam wyniki prożka.
37.70 ng![]()