reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Pogaduchy długoletnich i nowych starczek ♥️

Musiałam policzyć 😆 tak teraz będzie 3 na 3 😄

Ja skończyłam 40 parę dni temu i mąż 47 też parę dni temu 😄
Wspaniałe są takie duże rodziny 🥰 Moja babcia ma 4 dzieci, każde z nich ma też swoje dzieci pamiętam te święta i inne zloty rodzinne na 20 osób, coś cudownego 🥹 Także pozytywnie zazdroszczę🥰 U nas pewnie trzecie jeśli będzie to będzie ostatnie, aczkolwiek kto wie 🤭

reklama
U mnie mama robiła buraki ale takie ćwiartki (z małych buraków) z papryką w occie. Jako salatka, były super - ale z racji mamy wieku... to już 💩 a nie spisywanie przepisów, bo tak mi podaje, że na zasadzie - pi razy drzwi razy kot w szpitalu umarł, podzielić przez ślimak ślimak pokaż rogi ile sera na pierogi... 🤦🏻‍♀️🤣
Ja większość rzeczy robię "na oko", różnie to potem wychodzi 😅

Wspaniałe są takie duże rodziny 🥰 Moja babcia ma 4 dzieci, każde z nich ma też swoje dzieci pamiętam te święta i inne zloty rodzinne na 20 osób, coś cudownego 🥹 Także pozytywnie zazdroszczę🥰 U nas pewnie trzecie jeśli będzie to będzie ostatnie, aczkolwiek kto wie 🤭
Nie każda duża rodzina się lubi i spędza ze sobą czas. Znam wiele takich przykładów gdzie rodzeństwo prawie nie utrzymuje kontaktu. I znam takie " rodziny" z wyboru, że jak ktoś nie wie to nawet do głowy by nie przyszło, że nie są spokrewnieni. Więc można mieć dużą rodzinę nie mając rodzeństwa, i być samotnym mając.

Ja dziś na wizycie się dowiedziałam, że dziedzina spora. Z pomiarów wychodzi ok 27+2 TC, a ja 25+3. A szykując czegoś w kropki dla córki, zakupiłam kilka malutkich ubranek, jak tak będzie rósł to się raczej nie przyrządza.

Malutkich tzn jakich? :D
Bo ja nakupowałam w ciemno większość 56, a teraz miałam raczej wziąć trochę 62, ale poczekam do połówkowych już ogólnie z zakupami czegokolwiek raczej..

U mnie z rodzenstwem trzymamy sie bardzo, ale znow z kuzynostwem to nic a nic, pamietam jak babcia robila takie zjazdy, poki je robila to byly, a potem… szkoda troche jednak

Blake Shelton No GIF by The Voice

Lightning crotch mnie znowu dopadł. Nie wiem kto mi życzy p****ścisku, ale robi to bardzo skutecznie. 👀

reklama
Ja dzisiaj dołączam do Ciebie. Tak mnie walnęło że myślałam że się coś zaczyna aż krzyknęłam z wrażenia 🤣

Współczuję!
Raz też miałam taki występ... łapało mnie parę razy pod rząd, finalny strzał to jakby mi akumulator podpiął ktoś, też wrzasnęłam bo to raz, że dzieje się nagle + dwa ta intensywność powalająca 🤣

Do góry