Paula_i_dzieciaczki
Zaangażowana w BB
Wspaniałe są takie duże rodzinyMusiałam policzyćtak teraz będzie 3 na 3
Ja skończyłam 40 parę dni temu i mąż 47 też parę dni temu![]()

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Wspaniałe są takie duże rodzinyMusiałam policzyćtak teraz będzie 3 na 3
Ja skończyłam 40 parę dni temu i mąż 47 też parę dni temu![]()
Ja większość rzeczy robię "na oko", różnie to potem wychodziU mnie mama robiła buraki ale takie ćwiartki (z małych buraków) z papryką w occie. Jako salatka, były super - ale z racji mamy wieku... to juża nie spisywanie przepisów, bo tak mi podaje, że na zasadzie - pi razy drzwi razy kot w szpitalu umarł, podzielić przez ślimak ślimak pokaż rogi ile sera na pierogi...
![]()
Nie każda duża rodzina się lubi i spędza ze sobą czas. Znam wiele takich przykładów gdzie rodzeństwo prawie nie utrzymuje kontaktu. I znam takie " rodziny" z wyboru, że jak ktoś nie wie to nawet do głowy by nie przyszło, że nie są spokrewnieni. Więc można mieć dużą rodzinę nie mając rodzeństwa, i być samotnym mając.Wspaniałe są takie duże rodzinyMoja babcia ma 4 dzieci, każde z nich ma też swoje dzieci pamiętam te święta i inne zloty rodzinne na 20 osób, coś cudownego
Także pozytywnie zazdroszczę
U nas pewnie trzecie jeśli będzie to będzie ostatnie, aczkolwiek kto wie
![]()
Ja dziś na wizycie się dowiedziałam, że dziedzina spora. Z pomiarów wychodzi ok 27+2 TC, a ja 25+3. A szykując czegoś w kropki dla córki, zakupiłam kilka malutkich ubranek, jak tak będzie rósł to się raczej nie przyrządza.
Ja dzisiaj dołączam do Ciebie. Tak mnie walnęło że myślałam że się coś zaczyna aż krzyknęłam z wrażenia![]()
Lightning crotch mnie znowu dopadł. Nie wiem kto mi życzy p****ścisku, ale robi to bardzo skutecznie.![]()
Ja dzisiaj dołączam do Ciebie. Tak mnie walnęło że myślałam że się coś zaczyna aż krzyknęłam z wrażenia![]()