reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

🍂🌻Wrześniowe czary, kreski nam dają – serce się śmieje, marzenia się spełniają!🌻🍂

A mój ginekolog ma urlop wtedy kiedy potrzebuje wizytę.
Jest inny w zastępstwie ale jak mam iść do niego (ten wykonywał mi zabieg w maju )
To chyba przepuszczę cykl
Może warto iść do innego,ja ostatnio jak byłam u lekarza to też nie za bardzo chciałam iść bo mojej nie było i przyjmował ktoś inny ale w karcie wszystko o mnie miał wiedział wszystko i zrobił to co miał zrobić,już na następną wizytę wrócę do swojej Pani dr,może i Ty nie odpuszczaj może ten lekarz okaże się lepszy albo coś więcej ci powie,ja bym na twoim miejscu spróbowała,Twój lekarz wróci i zaczniesz znów do niego chodzić

reklama
Odnośnie zębów
Może warto iść do innego,ja ostatnio jak byłam u lekarza to też nie za bardzo chciałam iść bo mojej nie było i przyjmował ktoś inny ale w karcie wszystko o mnie miał wiedział wszystko i zrobił to co miał zrobić,już na następną wizytę wrócę do swojej Pani dr,może i Ty nie odpuszczaj może ten lekarz okaże się lepszy albo coś więcej ci powie,ja bym na twoim miejscu spróbowała,Twój lekarz wróci i zaczniesz znów do niego chodzić
To jest ten sam lekarz co stwierdził że jest ciałko żółte ale cykl bezowulacyjny.
Po tyg test ciążowy pozytywny.
Później 1 maja robił mi zabieg łyżeczkowania .
Więc absolutnie nie chce iść do niego.
Szkoda że nie mieszkam w większym mieście.
Trochę mam utrudniony dostęp do lekarzy przez to .
Odczekam ten cykl i pójdę w następnym.

Witam się, ze wszystkimi cieplutko☕😊 dzisiaj przede mną ciężki dzień, do jutra w szpitalu. Czekamy z córką na przyjęcie na oddział na badania kontrolne. Oby szybko nam zleciało 🫠 dobrego dnia😊

Jak sytuacja? 🥹 Jak pisałaś już to doczytam bo nadrabiam 😅

Hej po weekendzie. Udało się dostałam umowę o prace, na 3 miesiące, także albo się uda z ciążą w tym miesiącu albo będę musiała zrobić sobie przerwe w staraniach. Zobaczymy, pokładam nadzieję 😊

Gratuluję pracy! Jakie masz odczucia po tych kilku dniach przepracowanych? 😀

Laski, są! 🥹 w 1,5 miesiąca z ruchu postępowego 7,35 skoczyło na 30,66 a morfologia z 4% na 9% 🥹🥹🥹

Ale super podkoksowane, gratki! 🤩

Jak już się tak chwalimy wynikami, to dzisiaj przyszły moje wyniki i nie mam pasożytów 🤣 nie wiem czy się cieszyć czy nie,bo w takim wypadku teraz czekają mnie badania w kierunku celiakii 🫣

haha, to ja się też pochwalę bo odebrałam dzisiaj wyniki i też nie mam 😁🤣

Co prawda do testowania daleko ale tym razem testy mnie nie oszukają 😎 dzisiaj przyszły elektrony Zobacz załącznik 1720810

Ależ mnie kusi ten clearblue 🥹 ale wydawać kilkadziesiąt złotych żeby wysikać biel 😅

Interesujące 🧐 ale nie wiem czy osobiście bym kupiła 😁

Oczywiscie :D ale zeby mi wiecej to sie nie wydazylo 😂 a jak nastawienie przed sikaniem?

Nie testuję. Testowałam w niedzielę i żaliłam się Wam na biel. Uwierzcie, że nie chcecie żebym się Wam żaliła znowu 🤣
Zresztą mam już typowo okresowe objawy czyli płaczliwość wkurwienie i... jak na złość zawsze przed 🐒 wysokie libido 😅🤣

reklama
Ja to nawet nie mam testów. Jakoś nie wierzę, że mogłoby się udać. Od przyszłego cyklu zacznę chyba działać z monitoringami to będę chociaż wiedziała na czym stoję.

Niemniej trzymam kciuki za ten cykl 🤞🏻🍀

Zawsze trzeba wierzyc!

Dzien dobry, @Hermeneg dzisiaj wyjatkowo potrzebuje kawy, bo oczy jeszcze sie zamykaja, wiec serwuje dzisiaj ja :D kawa, herbata, co tylko sie da :D ☕

No, mówiłam, że było godne zastępstwo a Ty się sama obsłuzyłaś! 😁🤣

Jak wasze diety? Bo moja jak się szybko zaczęła tak szybko się skończyła 🤣🤣

moja całkiem spoko ale tylko dlatego, że przez weekend nie miałam diety 😅🤣 ale id ponwidzialku wystartowałam na nowo 😁

Miałyście jakieś akuratnie uboczne podczas stosowania lametty? Kurcze ja od 2 dni mam takie uderzenia gorąca, że w momencie cala się gotuje 😅 do tego czuje mocno jajniki, przed chwila miałam usg, bardzo mocno zaczęły pracować po tej jednej tabletce, na prawym jest kilka pęcherzyków ale żaden dominujący, na lewym piękny, wychuchany 18
Mm, do kontroli w czwartek i w sobotę 🥹

U mnie Lametta praktycznie bezobjawowo jeśli chodzi o skutki uboczne 😀 widzę, że u Ciebie pęcherzyk też 18 mm jak u mnie 🤞🏻🍀

Jesteśmy na tym samym etapie 😁 właśnie zaczęłam dzisiaj nową pracę z umową na 3 miesiące, później na 9 miesięcy 😁 także u nas zobaczymy jak to będzie.
Trzymam kciuki za Was 🤞🍀

Tobie też gratuluję nowej pracy! 🥹

Ja poczułam jesień na całego od tego deszczu. Piekę cynamonki! Z polewą z białej czekolady.. i na pewno zjem ich tonę 🤣

z jakiego przepisu robisz? 🥹.mnie kusza te od Sugarlady ale boję się, że w moim wykonaniu zamiast efektu wow to będzie efekt buu 😅🤣

Ja jak dostanę teraz po dzisiejszej z sytuacji.w.pracy (mobbing) trzeciego ataku paniki to już nie wiem..... :(

Moja kolezanka biurko obok pracuje tylko dlatego że bierze psychotropy. Mi psychiatra kazał iść na zwolnienie albo brać leki. Z racji tego że się staramy to ich nie biorę. Powiedziałam.sobie ze nie ma opcji. Nie będę brała leków bo mam zła pracę. Albo zmienię pracę albo pójdę na długie L4.

I tak. Pracuje w budżetówce. Tak gdzie się tylko pomóc kawę pije 😉

Przykro mi to czytać. Może warto zmienić pracę zamiast znosić takie warunki? Stres nie pomaga ani Twojej nerwicy ani staraniom. Przytulam 🫂

Cześć dziewczyny, czytam Was od kilku dni więc postanowiłam wyjść z cienia i się przywitać ❤️ 23.09 według flo będzie owulacja więc testowanie dopiero w październiku, proszę o wpisanie mnie na ławeczkę 👌Jestem po ciąży biochemicznej straconej 11.09, szukam kogoś z kim mogę o tym wszystkim pogadać bo mój stary nic nie rozumie 🤷‍♀️

Witaj 🥹 obyś nie zabawiła tutaj zbyt długo aczkolwiek towarzystwo jest iście doborowe 😊

@Hermeneg a gdzie ty jesteś ? Znikłaś nam

jestem, jestem, dziekuję za pamięć ❤️

moj brak śluzu nie wróży dwóch kresek, serio 😂 jestem przyzwyczajona go wodospadu a nie Sahary 😂😂😂

Hm... A sprawdzałaś czy nie masz śluzu w środku? Kiedyś czytałam, że może go być mało na zewnątrz ale to nie znaczy, że nie ma go wcale 🙂

Do góry