Hermeneg
Fanka BB :)
No i pięknie, miniemy sie w trasie, ale może spotkamy sie na grupie ciężarówek![]()
Grzej mi tam miejsce jak uda Ci się szybciej

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
No i pięknie, miniemy sie w trasie, ale może spotkamy sie na grupie ciężarówek![]()
A czułaś jakieś bóle owulacyjne?Tak myślę, jeszcze porobię z 3 dni te testy. Ale robiłam dzisiaj w sumie 3 i niestety nie ciemnieją wręcz przeciwnieChyba już po ptokach, pozostaje czekać. Ale! Jak faktycznie tak jest i owulacja była gdzieś wczoraj, to znaczy że jeszcze 30 bym mogła zatestować
byłoby 12 dpo!
no masakraNajgorsze jest to czekanie, nie?Jakby nie można było tego przyspieszyć
![]()
To ja pije właśnie groka, bo czuje, ze mnie przeziębienie bierze, a chora byc nie mogę. Następny tydzień to najważniejszy moment całego roku mojej pracy, więc muszę być zdrowa, a jak na złość dziś tak mnie rozbiera coś na chorobę.Takze Wasze zdrowie i jak najwięcej kresek![]()
Mnie w takich sytuacjach grzaniec stawial na nogiTo ja pije właśnie groka, bo czuje, ze mnie przeziębienie bierze, a chora byc nie mogę. Następny tydzień to najważniejszy moment całego roku mojej pracy, więc muszę być zdrowa, a jak na złość dziś tak mnie rozbiera coś na chorobę.
Testować mam w sobotę, bo okres 23 ma przyjść, a kompletnie brak jakichkolwiek objawów i nadziei nie robię sobie żadnej.
Tak, mój endo mówi że najlepiej w okolicach 1Wyniki hormonów mam wszystkie w normie ale widzę że tsh trochę wzrosło i mam 2,1, dobrze kojarzę że mówiłyście że powinno być mniej niż 2?
Jak mialam biochema to wszystko bylo jak zawsze ale lekko sie różniłoMnie w takich sytuacjach grzaniec stawial na noginic tak nie rozgrzewa
Brak objawow na @ to dobry objaw!