ShadowLuna
Zaangażowana w BB
Ja za to od kiedy zaczęłam robić testy owu i się starać to z cyklu 28 dni przeszłam na 31, a zawsze miałam jak w zegarku, już nie wspomnę o wszystkich dziwnych objawach 
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Zamiast termoforu polecam wrzucić torebkę z ryżem do mikrofali na minutkę i do frotowej skarpetki. Działa tak samoNie mam białego stroju kąpielowego
Mam beżowe prześcieradło, owinę się nim niczym burrito![]()
A ja na odwrót, zawsze miałam jak w zegarku 28 dc i owulację ok 14 dnia (odczucia bólowe) a odkąd zaczęłam suplementację i testy to owu mam juz 12 dnia i cykle 26-27Ja za to od kiedy zaczęłam robić testy owu i się starać to z cyklu 28 dni przeszłam na 31, a zawsze miałam jak w zegarku, już nie wspomnę o wszystkich dziwnych objawach![]()
Ciepła kąpiel była grana ale spróbuję jeszcze butelkę zamiast termoforu
Jeśli wczoraj była biel a dzisiaj mam 16 czy 17 dpo to tu się raczej już nic nie zmieni a i do majtek o których już pisałam, że są za małe nie schudnę
Zostaje mi cierpliwie czekać, co zrobię
Szkoda tylko, że się spóźnia akurat w tym cyklu kiedy najbardziej mi zależało żeby była na czas, takie moje szczęście![]()
Zamiast termoforu polecam wrzucić torebkę z ryżem do mikrofali na minutkę i do frotowej skarpetki. Działa tak samo![]()
U mnie na bank też będzie bieloby były u ciebie II kreskikiedy będziesz testować?
ja wiem co będzie z moim testowaniem więc nawet na nic nie liczębiel nad bielą