Zestresowana13
Zaangażowana w BB
Mniej więcej od 10 dc do 17 dc, przy 28 dniowych cyklach plus używam aplikacji FloA jak liczysz kiedy jest płodny?

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Mniej więcej od 10 dc do 17 dc, przy 28 dniowych cyklach plus używam aplikacji FloA jak liczysz kiedy jest płodny?
Miałam podobne wyniki w zeszłym miesiącu, gin kazał obniżyć tsh do okolic około 1a tutaj TSH, ft3, ft4![]()
Według mnie tsh ciut za wysokie, a ft4 za niskie. Jakieś 0,25 euthyroxu bym Ci wypisała.a tutaj TSH, ft3, ft4![]()
BioręWedług mnie tsh ciut za wysokie, a ft4 za niskie. Jakieś 0,25 euthyroxu bym Ci wypisała.![]()
Co stosujesz i jaka dawka?Miałam podobne wyniki w zeszłym miesiącu, gin kazał obniżyć tsh do okolic około 1
Bioręale dopiero jakieś niecałe 3 tygodnie łykam