reklama
Pierwsze 🥰
Fanka BB :)
Żebyś wiedziała ciągłe czekanie.Rozumiem doskonale, ja mam wrażenie, że od kwalifikacji minęła wieczność
A kiedy szympansica ma przybyć?![]()
Już nie mogę się doczekać aż zacznę

28 mam termin ale coś czuję że bedzie szybciej

callina
O to mamy mieć okres podobnieŻebyś wiedziała ciągłe czekanie.
28 mam termin ale coś czuję że bedzie szybciejoby tylko nie na weekend bo tą wizytę musze ogarnąć jak coś a w weekend to ciężko

RóżowaAura
Zaangażowana w BB
Ojj mam tak samo.. Ciąży jeszcze nie ma a ja już mam cały plan poinformowania kiedy co i jakJa to mam bardzo dobrą wyobraźnie, już sobie wyobrażam jak powiadamiam męża, rodziców, teściów itp. Do tego wszystko mam wyliczone kiedy byłby poród(planowany oczywiście wiem jak różnie bywa), do tego 12 tc byłby na początku grudnia i myśl że z brzuszkiem na święta(tak wiem jestem walnięta
) Chociaż co jest smutne to wszystko co nie mogę sobie wyobrazić przeważnie się spełnia a to co mogę nigdy się nie wydarza, tak więc marne szanse by coś było zbyt piękne by mogło być prawdziwe.
Co do wyjazdu, to wyjazd do stolicy kompletnie nie jest czymś co lubię (introwertyczką jestem najlepiej czuje się w swoim domu), a zdarza się średnio raz na miesiąc na kilka dni. Do tego się nie wyspałam i spałam tylko 3h a w nowych miejscach często wcale nie sypiam.
Mnie również dołuje jesień i zimno. Od razu jak sobie pomyśle że to ostatnie ciepłe i słoneczne dni to aż deprecha mnie dopada. Fajnie by było zając w jesień głowe ciążowymi sprawami i oczekiwaniem na bobo. Marzy mi się i mężowi zamieszkać w Hiszpanii najlepiej mieć tam mieszkanie i jeździć kiedy chcemy i na ile chcemy (praca zdalna u mnie i hybrydowa na razie u męża).
Ps Sorki rozpisałam się i rozmarzyłam...

Nie nie jestem nowaa tak by the way - @wrotka97 byłaś zapisana na testowanie? bo coś cię nie moje skojarzyćjeśli tak to przepraszam

Hermeneg
Żebyś wiedziała ciągłe czekanie.
28 mam termin ale coś czuję że bedzie szybciejoby tylko nie na weekend bo tą wizytę musze ogarnąć jak coś a w weekend to ciężko
O tak, to też dobrze znany mi motyw

callina
To tym razem ja odsyłam do regulaminuNie nie jestem nowa![]()
Pierwsze 🥰
Moja klinika tak samo. Ale wiadomo wolałabym nie w weekend gdyż sobotę pracuje i ciągłe wymienianie proszenie się koleżanek z pracy o podmianę to ciężko.O tak, to też dobrze znany mi motywChociaż klinika w której jesteśmy w soboty pracuje a w niedzielę ma tryb dyżurny to i tak zawsze się modlę żeby nic istotnego nie wypadło w weekend
![]()
reklama
ka.an92
My przyjęliśmy taktykę co dwaDziewczyny pytanie mam, w "płodnym oknie" przytulanki codziennie czy co 2 dzień? Niby słyszałam że dla jakości nasienia lepiej co 2 dzień ale jakoś tak mam obawy że mogę nie trafić i że zmniejszam swoje szanseco myślicie?

grzybkiPrawie 10 litrowe wiadro , także nie jest źleuwielbiam chodzić na grzyby , więc relaks w lesie był
![]()

mi się zdaje że na tym drugim coś tam widaćWitam się
Przyznaje, że podkusiło mnie wczoraj do testowania popołudniu i biel lub szare coś majaczyło(problem w tym, że ja nie wiem czy to moga byc jakieś pozostałości po córce czy fabryczna bo zrobiłam test przed chwilą z rana i też szaro - testy płytkowy Apteo mam z nimi styczność pierwszy raz) na górze z wczoraj i pod z teraz
Zobacz załącznik 1721682
Zobacz załącznik 1721684

ooo no przepiękneTesty z 3 ostatnich dni