reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

🍂🌻Wrześniowe czary, kreski nam dają – serce się śmieje, marzenia się spełniają!🌻🍂

reklama
Rozumiem doskonale, ja mam wrażenie, że od kwalifikacji minęła wieczność 😅🤣
A kiedy szympansica ma przybyć? 😊
Żebyś wiedziała ciągłe czekanie.
Już nie mogę się doczekać aż zacznę 😄
28 mam termin ale coś czuję że bedzie szybciej 🤣 oby tylko nie na weekend bo tą wizytę musze ogarnąć jak coś a w weekend to ciężko

Ja to mam bardzo dobrą wyobraźnie, już sobie wyobrażam jak powiadamiam męża, rodziców, teściów itp. Do tego wszystko mam wyliczone kiedy byłby poród(planowany oczywiście wiem jak różnie bywa), do tego 12 tc byłby na początku grudnia i myśl że z brzuszkiem na święta 😍 (tak wiem jestem walnięta :p ) Chociaż co jest smutne to wszystko co nie mogę sobie wyobrazić przeważnie się spełnia a to co mogę nigdy się nie wydarza, tak więc marne szanse by coś było zbyt piękne by mogło być prawdziwe.
Co do wyjazdu, to wyjazd do stolicy kompletnie nie jest czymś co lubię (introwertyczką jestem najlepiej czuje się w swoim domu), a zdarza się średnio raz na miesiąc na kilka dni. Do tego się nie wyspałam i spałam tylko 3h a w nowych miejscach często wcale nie sypiam.
Mnie również dołuje jesień i zimno. Od razu jak sobie pomyśle że to ostatnie ciepłe i słoneczne dni to aż deprecha mnie dopada. Fajnie by było zając w jesień głowe ciążowymi sprawami i oczekiwaniem na bobo. Marzy mi się i mężowi zamieszkać w Hiszpanii najlepiej mieć tam mieszkanie i jeździć kiedy chcemy i na ile chcemy (praca zdalna u mnie i hybrydowa na razie u męża).
Ps Sorki rozpisałam się i rozmarzyłam...
Ojj mam tak samo.. Ciąży jeszcze nie ma a ja już mam cały plan poinformowania kiedy co i jak 🤣 Jesteś może z pod znaku Ryby ?

Żebyś wiedziała ciągłe czekanie.
Już nie mogę się doczekać aż zacznę 😄
28 mam termin ale coś czuję że bedzie szybciej 🤣 oby tylko nie na weekend bo tą wizytę musze ogarnąć jak coś a w weekend to ciężko

O tak, to też dobrze znany mi motyw 🤣 Chociaż klinika w której jesteśmy w soboty pracuje a w niedzielę ma tryb dyżurny to i tak zawsze się modlę żeby nic istotnego nie wypadło w weekend 😅🤣

O tak, to też dobrze znany mi motyw 🤣 Chociaż klinika w której jesteśmy w soboty pracuje a w niedzielę ma tryb dyżurny to i tak zawsze się modlę żeby nic istotnego nie wypadło w weekend 😅🤣
Moja klinika tak samo. Ale wiadomo wolałabym nie w weekend gdyż sobotę pracuje i ciągłe wymienianie proszenie się koleżanek z pracy o podmianę to ciężko.

reklama
Dziewczyny pytanie mam, w "płodnym oknie" przytulanki codziennie czy co 2 dzień? Niby słyszałam że dla jakości nasienia lepiej co 2 dzień ale jakoś tak mam obawy że mogę nie trafić i że zmniejszam swoje szanse 🤔🤐 co myślicie?
My przyjęliśmy taktykę co dwa 🤞🏻
Prawie 10 litrowe wiadro , także nie jest źle 😁 uwielbiam chodzić na grzyby , więc relaks w lesie był 😄
grzybki 🥹 jeszcze nie dotarłam w tym roku 🥺
Witam się 👋🌸
Przyznaje, że podkusiło mnie wczoraj do testowania popołudniu i biel lub szare coś majaczyło(problem w tym, że ja nie wiem czy to moga byc jakieś pozostałości po córce czy fabryczna bo zrobiłam test przed chwilą z rana i też szaro - testy płytkowy Apteo mam z nimi styczność pierwszy raz) na górze z wczoraj i pod z teraz
Zobacz załącznik 1721682
Zobacz załącznik 1721684
mi się zdaje że na tym drugim coś tam widać 🥹
Testy z 3 ostatnich dni
ooo no przepiękne 😍

Do góry