reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

🍂🌻Wrześniowe czary, kreski nam dają – serce się śmieje, marzenia się spełniają!🌻🍂

Tak. O 11.30 bo przyjechały testy i nie mogłam poczekać do jutra (z rana też powtarzam z porannego) ten jest rozcieńczony bo piłam kawę i szklankę coli ale coś jest 🥺
Zobacz załącznik 1721745
Mize źle robię ale na bete chce pójść raz żeby mniej- więcej zobaczyć kiedy zapisać sie do ginekologa. Teraz zbieram clexany i zacznę łykać acard150
Piękna kreska 🩷 gratuluje

reklama
Dziękuję ❤️ Chociaż ten strach mnie nigdy nie opuści dopóki nie urodzę zdrowego bobasa, żaden pierwszy trymestr czy prenatalne. Ryzyko i strach będzie zawsze 😐
Jak urodzisz tez bedzie strach, to dobrze jest sie przejac, ale nie pozwol, zeby strach przyslonil wszystko inne ♥️ trzymam kciuki, zeby wszystko bylo dobrze!

reklama
Do góry