reklama
Lwica1410
Fanka BB :)
MI brakuje tatara. Chyba tak najbardziej. Jak jestem w mięsnym i widzę to mięsko to mi ślinka cieknie.Mi to chyba najbardziej brakuje papierosów, a nie tam jedzenia...
W ciąży mi strasznie do nich tęskno, po nocach czasem mi się śni, że juuuuuż prawie sobie odpalam papierosa.I nagle jest "przecież jestem w ciąży
".
niezapominajka876
Ja tak bardzo tęsknię za Aperolkiem, nie takim podrabianym 0%, tylko prawdziwymMI brakuje tatara. Chyba tak najbardziej. Jak jestem w mięsnym i widzę to mięsko to mi ślinka cieknie.
Hermeneg
Ja tak bardzo tęsknię za Aperolkiem, nie takim podrabianym 0%, tylko prawdziwym![]()
O alkoholu to się nawet nie wypowiadam.![]()
Jak otworzę w końcu moje winko to wypiję Wasze zdrowie
Klemensa
Bo jest w sosie z alkoA co z krewetką?
Czemu krewetka teraz zakazana?
Klemensa
O też bym zjadłaMI brakuje tatara. Chyba tak najbardziej. Jak jestem w mięsnym i widzę to mięsko to mi ślinka cieknie.
reklama
Kaalaa
Alez slodziaczek!U nas wieczór z puzzlami. Sama nie będzie układać, muszę siedzieć obok. Dziś mi poduszkę przyniosła, żeby było wygodnieZobacz załącznik 1721868
Tatarek zawsze i wszedzie! Jakies drapiezne smaki sie obudzilyMI brakuje tatara. Chyba tak najbardziej. Jak jestem w mięsnym i widzę to mięsko to mi ślinka cieknie.