reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

🍂🌻Wrześniowe czary, kreski nam dają – serce się śmieje, marzenia się spełniają!🌻🍂

Ja do wszystkich specjalistów chodzę do facetów. Jakoś co trafiałam do kobitki to byłam niezadowolona i tak mi zostało 😁
W ogóle w tamtym cyklu sobie tak wmawiałam różne objawy i naprawdę mi się wydawało że to inaczej tamto inaczej. A tu już 7 dpo i nic, czuje się totalnie jak zawsze. Czasem jajnik zakłuje ale to jak zwykle..

reklama
Ja do wszystkich specjalistów chodzę do facetów. Jakoś co trafiałam do kobitki to byłam niezadowolona i tak mi zostało 😁
W ogóle w tamtym cyklu sobie tak wmawiałam różne objawy i naprawdę mi się wydawało że to inaczej tamto inaczej. A tu już 7 dpo i nic, czuje się totalnie jak zawsze. Czasem jajnik zakłuje ale to jak zwykle..
Ja też chodzę do facetów, w moim mieście ginekolodzy są dużo lepsi od kobitek 🤷‍♀️

Ja wole facetow, mam wrazenie, ze sa duzo bardziej wyrozumiali niz kobiety, nawet pierwsza wizyta u gina chcialam do faceta i ciesze sie, ze wybor padl na takiego :D

Chyba mam rozwiązanie zagadki ;czemu wczoraj ledwo żyłam. Dziś od godziny żołądek mi wywala na drugą stronę, ale na szczęście narazie (!) zawory trzymają dobrze i nic ze mnie się jeszcze(!) nie wydostało...;o ale coś czuję, że grypa żołądkowo-jelitowe- 3dniowkowa czy jak ja zwał, jest moja. Naprawdę wszytsko wszytskim ale wiszenie nad porcelana to słaba wróżba przyszłej nocy.

Chyba mam rozwiązanie zagadki ;czemu wczoraj ledwo żyłam. Dziś od godziny żołądek mi wywala na drugą stronę, ale na szczęście narazie (!) zawory trzymają dobrze i nic ze mnie się jeszcze(!) nie wydostało...;o ale coś czuję, że grypa żołądkowo-jelitowe- 3dniowkowa czy jak ja zwał, jest moja. Naprawdę wszytsko wszytskim ale wiszenie nad porcelana to słaba wróżba przyszłej nocy.
A podobno panuje jelitowka… to jedyne co zaraza mnie z odleglosci kilometrow… lapie w locie, a wylacza mnie na 2 tyg..

U nas w tamtym tygodniu córka wymiotowała, coś w powietrzu krąży. Mnie na szczęście narazie ominęło, poza tym że mam suchy nos okropnie. Ale moja mama też się od niej zaraziła. Już tydzień się bimba z jakimś kaszlem coraz gorszym.

Oj krąży coś krąży, to jedyne dwie kreski na jakie mogę obecnie liczyć 😔
1000142798.jpg

reklama
Oj krąży coś krąży, to jedyne dwie kreski na jakie mogę obecnie liczyć 😔
Zobacz załącznik 1721872
Eh, też robiłam taki test, w grudniu, miałam dwa pozytywne. Najpiękniejsze święta, tylko sama bliska rodzina. Może niepojadlam bo miałam zero smaku i apetytu ale pierwsze święta dzięki którym schudłam. A tak serio to spędziłam 5dni w łóżku z rodziną! Planszówki, wigilijny rosół, i wszytskie odcinki Kewina, akademii policyjnej, epoki lodowcowej... połowę przespałam. Współczuję Ci serdecznie bo wiem jak się męczyłam z tym osłabieniem i brakiem węchu, brak smaku mi nie przeszkadzał. Ale fajnie było spędzić całe święta bez jeżdżenia.

Do góry